29 Responses

  1. Indra

   En Plop, daar is ie weer voor heel even om dan weer voor een jaar onder te duiken!

   Was je jarig gisteren, Roos? Zo ja, van harte gefeliciteerd! Passen de kaarsjes nog op de taart? 😉

   Like

   1. Ad Hok

    Vroeger was er iemand die de verjaardagen keurig bijhield, maar die tijden zijn voorbij. Alsnog van harte, Roos!

    Like

   2. Indra

    Ja, Roos, ook nog graag een beschrijving van jezelf. En was er ook nog niet een Goudhaantje en een Puber? En hij die ik hier liever niet wil noemen?

    Like

 1. Indra

  Hoe ik dat weet, Roos? Ik reageerde in 2009 al zo nu en dan op de ikjes in de NRC en was er al toen de NRC stopte en Jan de Wit het min of meer overnam met zijn drastiessite. En later trotsopikje. Overigens heb ik nooit geweten dat Puber en Trolley een en dezelfde persoon waren. Als digibeet was ik altijd heel bang om op een link van Trolley te klikken.

  Ik heb het al eens eerder gezegd: ik hang hier al veel te lang rond….;-)

  Geliked door 1 persoon

   1. Indra

    Luvienna, ik vind eigenlijk van wel, hoor! Mijn kinderen beginnen zich ook af te vragen, waarom ik hier nog steeds rondhang. “mam, heb je niks beters te doen? Wij mogen niet constant op onze smartphone bezig zijn maar jij zit ook steeds op je laptop…

    Like

   2. Luvienna

    Nou ja, je zit tenminste constant niet op je smartphone, zoals die bengels van je. 😉

    Maarre: je mag niet weg, hoor! Je bent hier een dragende figuur; zonder Indra stort de boel in. Dat wil je toch niet op je geweten hebben.

    Geliked door 1 persoon

   3. Indra

    Dat is heel lief gezegd, Luvienna, maar helaas kan ik geen enkele garantie geven wat betreft wél of niet blijven. Het leek de laatste 5 maanden wel beter te gaan met me, maar alles blijft onzeker. Maar ik blijf optimistisch (ondanks die vreselijke maand oktober!) en ik doe m’n best…

    Like

 2. Indra

  Is dit aan je eigen fantasie “ontsproten”, Roos, of hebben jullie wel eens een reünie gehad? 😉
  Ik neem aan dat je niet meer helemaal achter de beschrijving van Apie staat…

  Afzender vond ik altijd erg leuk. Lummel trouwens ook. Jammer dat hij hier niet meer komt.

  Wat m’n optimisme betreft: is weer wat dalende de laatste weken. Maar ik zal in ieder geval proberen nog het statistiekpraatje over oktober te schrijven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.