Statistieken november 2019

De views lopen terug maar het aantal bezoekers iets toegenomen

Hannah schrijft deze maand het statistiekpraatje

U zult het zich nog ongetwijfeld herinneren. In het statistiekpraatje van oktober baant Indra zich om 7 uur ’s morgens in totale duisternis een weg. 

In dit statistiekpraatje over november draai ik me om 7 uur brrr, met Jurgen van den Berg op radio NPO 1 aan mijn oor, nog eens lekker om.

Ook HR en Luvienna zijn vroege en zeer plichtsgetrouwe vogels. Voor mijn ontbijt krijg ik steevast een AVV en een eerste reactie van Luv op mijn bordje. Daarvoor mijn complimenten en een hele goedemorgen!

November begon ook in het duister en wel met een fiets. Levensgevaarlijk. Wat heeft ie nou aan zijn fiets hangen, vroeg Ad Hok zich af. We zullen het nooit weten.

AVV’s met kunst zijn zeer aan mij besteed. Heette het vroeger niet een kunstblog of is dat nog steeds zo? Luvienna plaatste het schilderij van Isaac Israel naar deze tijd:
En dan is hier het zakje voor je smartphone

Soms lijkt het op dit blog een beetje ingedut:
Zie Zondagmiddag HR blog. Indra wilde graag weten wie wie was, daar wagen we ons maar niet aan! Maar Blijf hier waaks hou je haaks want we moeten doorrr!! 

Zó zoet deze! Komt u ook langs het zwanenmeer, vraagt het vrouwtje met de hoofddoek en zwaan vol verwachting, met Letterzetter, aan de chauffeur. En ja, ik reed er langs, hij zwemt daar!

In de cat. oude klassiekers Ach had mijn vrouw maar een zo’n poes,  En Had mijn mijn man maar twee van die wielen, Ach had mijn vrouw maar een zo’n gulden snede. Ach niet uit te roeien dus, ouwe klassieke jongens liggen dubbel.

En toen bekommerde moeder de vrouw zich nog over vadermans van Lorelei. Nog geen spam toen, toen was geluk heel gewoon, nou ja bij wijze van dan. Andere tijden! Avatar wat is dat? 1 persoon meerdere avatar’s waar je je onder kan verschuilen, ja joh dus je weet niet wie je voor je hebt? Nee! Dat is Sneaky! 

En Sophia Loren was vlgns Luvienna trots op haar plukje, toen een pluk nog heel gewoon was (Ad Hok) en we daar het Malieveld niet voor op hoeven (Letterzetter) 

Uitgelichte gifjes

Indra is fantastisch op dreef in de gifjes. Ze gaat een pauze nemen en wint daarom gewoon vast in het vooruit:

Ja in December ben ik er weer even niet, alvast Prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!”

Jij ook Indra tot in januari 2020.

Ik wil zitten, kunt u staan?

Soms kan muziek je zéér raken

Spreeuwen zwermen, meeuwen kermen, lijsters schijten, takken splijten door ’t geweld. En de boom is uitgeteld…

En de altijd bescheiden HR  durfde een grote sprong voorwaarts te maken, zijn eigen kop een keer de leukste te vinden! Een kleine sprong voorwaarts stuit op verzet bij jong Chineesje

En tenslotte, we blijven lachen met de Dikke en de Dunne in deze donkere dagen voor Kerst!

Hou vol lieve mensen!

10 Responses

  1. Indra

    Toch nog even terug om Hannah een compliment te maken met haar statistiekpraatje. Jeetje, Hannah, dat zit goed in elkaar en wat een hoop werk heb je ervan gemaakt! Vraag Roos maar om opslag, hoor! 😉 En nu ben ik echt weg!

    ps. ik wil ook nog even zeggen dat ik blij ben dat Ilona ook weer van de partij is. Hoop dat het weer goed gaat met je man, Iloon!

    Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.