20 Responses

 1. Luvienna

  Grippe grave

  Een leerling uit 4 havo vraagt mij, docent Frans, 60+, hoe ik denk over het coronavirus. Ik antwoord dat ik het zie als une grippe grave maar de aandacht ervoor overdreven vind. Hij wijst mij er nog even op dat ik wel in de risicogroep val. Merci beaucoup.

  Jeanette van Ginkel

  Like

   1. Luvienna

    Maar dat geldt alleen voor chirurgische mondmaskers, en dat zijn de drogisterijmaskers niet, volgens mij.

    Like

 2. zwerver

  Allemachtig, Al’s mij.de klomp zou kunnen breken….
  Geen woorden voor. Vorige week besliste de Ausfralische hockeybond, we gaan niet naar Europa, de Nw Zeelanders gaan wel . Jawel om het virus. er zijn wel heel weinig mensen die stellen, dat er te veel….
  Lombardijen gaat. op slot. Overdreven aandacht? Apes nous le deluge? je ne pense pas..

  Like

 3. Luvienna

  Rustig

  Als mijn echtgenote en kinderen een week niet thuis zijn grijp ik mijn kans om ouderwets voor de buis Chinees te eten. Naast de afhaalchinees zit een kroeg waar je rustig een heerlijk koud biertje kunt drinken in afwachting van het eten. Na de derde herhaling van het ritueel gedurende de week, vraagt de barvrouw: „Zeg, weet je zeker dat je niet net gescheiden bent?”

  Marc van Ockenburg

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.