18 Responses

  1. Luvienna

    Later

    Onze dochter van 9 begint de dinsdag na Pasen aan haar vijfde week thuisonderwijs. Die ochtend moet ze drie keer inbellen voor verschillende activiteiten. „Pap, ik háát calls”, zegt ze na de derde, terwijl ze achterovergevouwen over haar bureaustoel hangt. „Maar ik weet al wel wat ik later tegen mijn eigen kinderen ga zeggen als die zich vervelen: „Jullie hebben de coronacrisis niet meegemaakt, dan weet je pas wat vervelen is!’”

    Jeroen Kerkhof

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.