Statistieken mei 2020

De views klimmen uit een diep dalletje. Aantal bezoekers is overigens al jaren stabiel, zo rond de 250.

Luvienna schrijft deze maand het statistiekpraatje!!!

(tot verrassing en grote vreugde van de blogbaas maar daarbij mixed feelings want eigenlijk was die blogbaas wel blij van de maandelijkse verplichting verlost te zijn)

Jaaaa, hij is er weer, het statistiekpraatje! Was helemaal weggevallen – corona natuurlijk – maar nu weer alive and kicking op 1 juno. Laten we hopen dat dat voor de gehele HeRoWa-community geldt en blijft gelden.

Wat is er te melden over de afgelopen maand?

De Ikjes trokken wederom weinig respons; dat lijkt zo langzamerhand de norm te zijn geworden. Nou waren de meeste Ikjes ook niet om over naar huis te schrijven, laat staan in de krant te zetten, maar dat is al tijden zo. Worden de reageerders het Ikje een beetje zat?

Ikjes

Er waren flauwe Ikjes, zoals Ikje Huisvlijt:

Huisvlijt

En zowaar ook wel eens een leuke Ikje; bijvoorbeeld Ikje Codewoord, in dezelfde week dus op dezelfde pagina:

Codewoord

Geestig en lekker kort.

Reageerders

Verder konden we rekenen op het gebruikelijke gekibbel van ons rechtertje en ons roosje. Je zou het haast een traditie noemen.

Ons rechtertje liet niet vaak van zich horen, maar toch wel minstens twee keer. En won zowaar weer een kopje. En toen nog een keer. Ook nog een derde? Dat is me dan ontschoten.

Koppensnellers

Nog iets over de AVV’s? Maar natuurlijk.

In de loop der jaren zijn er zoveel AVV’s voorbij gekomen dat HeRoWa zelf niet meer bij kon houden wat al eens de revue is gepasseerd. Gelukkig hebben we Ad Hok en Ilona met hun ijzeren geheugen; die hadden het Dáár is Waldo!-plaatje nog in hun geheugen:

Dáár is Waldo!
Letterzetter

En passant kwamen we bij die dubbelganger (attent gewisseld voor een opname van een schattig zeebeestje zomaar achter Ad Hoks verjaardag; althans: ergens in de buurt. Te noteren in uw agenda’s voor de volgende jaren!

Weeromstuit kwam weer even buurten met een kopinzending en won die prompt ook nog. Dat was van de weeromstuit een fraaie actie.

Kussensloop na 2 maanden de oplossing voor lockdown maatregel kappers
Weeromstuit

Bij een AVV met een Italiaanse inslag ontlokte dat diverse Italiaanstalige inzendingen, waarvan er ook nog een tot koppensneller uitverkoren werd.

È pericoloso sporgersi
Luvienna

Er kwam nog even ‘Een zeker persoon’ voorbij, met een glory hole (in zijn/haar reactie – niet dat je denkt dat ik bedoel dat-ie zijn eigen glorieuze gat had meegenomen). Waarschijnlijk een bekende onbekende; het genoemde glorieuze gat deed me aan iemand denken.

Reageerder Rob Alberts stuurde een fraaie inzending in voor een plaatje dat HeRoWa verving door een gifje. Het oorspronkelijke plaatje werd de volgende dag alsnog geplaatst en RA’s eerdere inzending werd prompt gekaapt door Oom Piet; de smiecht. Het zou kunnen zijn dat ik die boef onbedoeld op dat spoor heb gezet.

En verder hadden we de primeur van een triokopje waar Lorelei, Hannah en Een zeker persoon een gelegenheidstriootje vormden:

1 2 3 4 wat is dit hier? 4! Vertel een mop… “Ook het gloryhole treft coronamaatregelen”
Lorelei, Hannah en Een zeker persoon!

27 Responses

 1. Hannah

  Bravo Luvienna! Het is als zomaar opeens een kaartje krijgen op je verjaardag om de banden weer even op te frissen! Hé wat leuk dat ze er aan denkt!
  Dat het alweer 1 juno was is me helemaal ontschoten maar jij blijft goed bij de tijd!
  Groetje

  Geliked door 2 people

 2. Kennis van Later

  Voor Luv, sorry voor the mixup up twitter, 10.760 volgers maakt een paranoide aap soms een zak hooi met vlooien, als je begrijpt wat ik vlooi. En ik volg niemand hier.

  ik ken het beleid hier, worden AapjeDapies outcasts hier ook de deur gewezen?

  Geliked door 1 persoon

 3. Kennis van Later

  bij de aap is er wijd en sprijd en spuitjeslucht ten top complete …kom… hoe heet dat nou ook al weer—? Strontvliegen en zuurkool en dat serveert de aap en zijn gade of gadinneje, weet niet wat netjes is nu de NSB zijn burelen heeft geinfecteerd…kom, waar was ik?
  O, ja. Strontvliegjes en zuurkool, dat eet de zielige raspoetin zonder Putin om hem met wat cash te ondersteuenennen; ging dat vroeger niet met een autokaduuk in den vreemde?

  Godjes, geef s wat respons. Of niet. Kan je er dromen over vertellen daar waar de honden hun geslacht mee pronken.

  Amehoela-

  Geliked door 1 persoon

 4. Kennis van Later

  net even de laatste drie basjes bekeken, niet de rebasjes, who cares
  had zelf ooit in een jaar de meeste klicks, 5000 of zo, naar aanleding van de afleveringen en de meuk erna wist ik: zeker 4500 was ik, daar ga je dan basje

  zo krijg je je blogje wel vol

  nu schat ik zo een 8 reageerders en twee lezers waar ik er dus de laatste maanden niet 1 van was
  mocht en mag niet reageren hier, hahaha!

  als je blogblaasje te klein is om mijn reacties toe te laten, wat heb ik er dan te zoeken.

  geldt ws ook voor hier

  allemaal erg veel klein pis

  oei oei oei, wat jeukt mijn toetsenbord maar ik ga niemand wijzer maken, blijf allemaal maar lekker weg, als ik jullie wil lezen kijk ik naar de muggen boven jullie plasjes

  blijf plassen

  Like

 5. De Schrijvende Rechter

  Kennelijk heeft RSB zich, als op zichzelfstaande risico-categorie, wijselijk drie maanden schuil gehouden – maar nu de drank op is, schakelt ie over op peut van eigen stook.

  Doe maar kalm an -hoofdschuddend glimlachje-icoon-

  Like

 6. De Schrijvende Rechter

  Inderdaad – het is van hetzelfde laken een pak. Maar wat heeft dat met de lopende conversatie te maken? -milde glimlachicoon-

  Like

   1. De Schrijvende Rechter

    Hoezo? Er was toen reden voor verwijdering, voor de huidige reacties niet. Jij denkt kennelijk in hokjes en categorieen, althans richting DSR, terwijl dezelfde zelfs de grootste lorren bij elke reactie een nieuwe kans geeft. -mildhartige glimlachicoon-

    Hou maar op met ruziezoeken, jij oud-testamentische raasdonder -milde glimlachicoon-

    Like

 7. De Schrijvende Rechter

  Dank voor de goede raad je niet verder in te graven? Om het varken de tang te sparen? Graag gedaan.

  Ruzietjes dar houdt DSR ook wel van, soms – maar niet met onsportieve tweematermeters als jij. -vermoeide glimlachicoon-

  Like

   1. De Schrijvende Rechter

    Kun je je eigen reactie verwijderen vanwege ruziezoekerij vanuit een machtspositie, die je als blogbaas automatisch hebt? Het gezag moet dezer dagen op zijn tenen lopen, HR niet uitgezonderd.

    Like

 8. De Schrijvende Rechter

  Als iemand, tot inzicht komend, op eigen verzoek een bericht verwijderd wil zien, dan kan dat toch hopelijk zonder de instemming van drie reageerders?

  HR blijft bijbels totop het bot:

  In de mond van twee of drie getuigen zal elke zaak vaststaan’ (2 Kor. 13:1).

  Like

 9. De Schrijvende Rechter

  ‘De bestuursvergadering’…zucht. APD’s dooddoeners van weleer doen het nog uitstekend op het Blog Dat Alles Anders zou doen, met openheid, reageerders serieus nemen etc.

  Het wachten is op een Bijbelhertaling richting het metriek stelsel. Het zou de leescijfers ten goede komen.

  Like

 10. Kennis van Later

  Nou ik vind het allemaal echt vermakelijk en neem mij voor zo nu en dan hier nuchter langs te komen, zeker uit respect voor de aardige gasten (iedereen behalve D en H en B).

  Bij deze dien ik een verzoek in om de vijf reacties voor deze hier te verwijderen. Mogen er ook zes zijn. Het begint weer te stormen dus ik en mijn smart gaan ons in de lobby verder vertoeven.
  Groet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.