24 Responses

  1. Zorro, mijn zoekmachine ingesteld op jeugdhelden werkt goed en mijn hondje Zorro likt zijn baard na mijn AHA, zonder iets te krijgen, deze nacht is de worst de haas en mijn kat Poncho nog steeds decennia dood. Ze zouden elkaar gemogen hebben. Mijn AHA erlebniss roman staakt nog steeds haar bloedeloos gebral.

    Like

  2. Bint

    De heer van Vuren schroomt niet het op zijn eigen blog uitgebreid te hebben over de gang van zaken hier, over de weinige reacties alhier op de ikjes, op de suffe koppenwedstrijden etc. Die mening uit hij ook niet hier, dus het antwoord is: nee

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.