38 Responses

   1. Ik heb eerder een reactie geplaatst, die nog in de moderatie zit. Ik schreef daarin dat de foto bij Indra’s kop “Trolalert!” stemt uit de drastiestijd, en dus helaas niet meer is terug te vinden. Ik plaatste ook nog een relevante link naar de buurman, hetgeen waarschijnlijk de reden van de moderatie was.

    Like

 1. De Schrijvende Rechter

  Foei – daar spreekt H** valse getuigenis over zijn naaste.

  DSR heeft zijn blog keurig gepromoot bij APD. En hier zijn alle toeters en bellen vermeld die een link naar daar volgens H** vereisten.

  En dan toch telkens moderatie…. Het is duidelijk dat H**, die vrije geest, als het hem uitkomt er lustig op los censureerd, zijn eigen principes verloochenend. De overspannen schoolmeester van wijlen het Kunstblog -milde glimlachicoon-

  Enfin, doet dat nou maar niet – hou op DSR te lasteren.

  Like

   1. De Schrijvende Rechter

    Kaars-bril-uil, dat verhaal…..

    Dat ik hier netjes met alle male fratsen die je d’r aan verbond naar het buurblog heb verwezen om desondanks toch gecensureerd te worden, zul je me dan ook wel heten te liegen.

    Like

   2. De Schrijvende Rechter

    En elke beslissing tot moderatie alhier is uiteraard te wijten (ipv te danken zoals HHH eerder stelde) aan blogbaas HHH zelf, en niet aan DSR.

    Like

   3. De Schrijvende Rechter

    En wat een slap verhaal om DSR de schuld te geven van welke moderatie dan ook. Het is de blogbaas, en de blogbaas alleen, die dat beslist. Laat mij d’r dan buiten.

    Like

 2. De Schrijvende Rechter

  Ik wilde de lezers kond doen van het feit dat elders een levendiger discussie over Ik-jes gaande was dn hier – een nuttige mededeling van algemeen belang dus.

  Maar waar bemoei je je eigenlijk mee. Ik mag toch zelf wel weten wat de inhoud vn mijn reacties is? Of heb je de smaak van het censureren te pakken gekregen?

  Like

 3. De Schrijvende Rechter

  Ik hoorde trouwens dat APD en jij weer dikke maatjes zijn. Dan is verwijzen naar http://www.basvanvuren.org, nu en vroeger, toch uberhaupt geen probleem meer?

  Nog even terug naar de hoofdzaak, waarom ik hier uberhaupt reageerde: je probeerde DSR verantwoordelijk te maken voor het censuurbeleid hier, maar dat is toch uitsluitend de keuze van de blogbaas?

  Like

 4. De Schrijvende Rechter

  Ik hoorde trouwens dat APD en jij weer dikke maatjes zijn. Dan is verwijzen naar [het buurblog – url wordt gecensureerd], nu of vroeger uberhaupt toch geen probleem meer?

  Nog even terug naar de hoofdzaak, waarom ik hier om te beginnen reageerde: je probeerde DSR verantwoordelijk te maken voor het censuurbeleid hier, maar dat is toch uitsluitend de keuze van de blogbaas? Niet meer doen, vaderman, wel fair blijven….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.