16 Responses

  1. Bint

    Heer Rozenwater, in plaats van een geluidskap hebt u dringend een paar oogkleppen nodig opdat u staakt met het schuin naar de reacties van de buren te kijken met hun infantiele en onzinnige giswerk en er dan ook nog op te reageren. Ik heb nog wat suggesties voor de heren: Jammerende Jurk, Bertje en wat dacht u van Pimm’s? Het devies lijkt me: niet op reageren, Lena 😉 Was er vroeger ook nog niet een Boze Buurman of een zekere Rolanda?

    Als ik u was, zou ik mijn reactie niet integraal overbrengen naar het buurblog, aangezien APD een meester lijkt te zijn in het gluren naar IP-nummers en daaraan zijn conclusies te verbinden. Ik werd niet voor niets uitgenodigd te reageren op zijn blog…lol

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.