10 Responses

  1. Hannah en Luvienna zijn inderdaad zolangzamerhand de enigen die nog kopsuggesties aandragen hier. Ik kan alleen voor mezelf spreken, en dan moet ik zeggen dat ik eerlijk gezegd nog maar weinig inspiratie voel voor deze rubriek. Dat kan aan mij liggen, of aan de afbeeldingen, of – waarschijnlijk – aan allebei. Ook de keuze van de uitverkoren koppen kan ik niet altijd bevatten, en dat geldt in hoge mate voor die van vandaag.
   Gelukkig zijn er belangrijker zaken op de wereld. Bij deze wens ik iedereen prettige kerstdagen en een gezond 2021!

   Like

 1. 21 graden in Florida, kom je nog wel een beetje in de echte kerststemming?
  Op het moment dat ik dit schrijf (rond 9 uur ’s morgens) is het hiero precies 1°C, dus dat valt nog wel mee (of tegen, eigenlijk).

  Vind je ‘m niet correct genoeg?
  Ik ben niet zo van de politieke correctheid, maar ik snap de verkozen kop gewoon niet. Ik zie een foto met daarop een aantal wat oudere dames in Nederlandse klederdracht en op de voorgrond twee jonge meisjes met een donkere huidskleur in een andersoortige klederdracht. Waar het “lesbische stel” vandaan komt, is mij totaal onduidelijk.

  Overigens twijfel ik niet aan jouw toewijding om een leuke AVV te vinden, noch aan de zwaarte van het kiezen van een kop. Ik stelde alleen vast dat ik weinig inspiratie meer vind in deze rubriek. En kennelijk ben ik niet de enige.

  Zo, en nu is er koffie met Panettone!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.