25 Responses

  1. Indra

   Haha!
   Nou, even een spontane opwelling, goed voor een hele week dus, zoals ik heb begrepen, aansluitend op Luvienna:

   Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald!

   Like

 1. Hannah

  Ojee dat wordt afkicken ’s morgens met een kop koffie, HR niet aanklikken! Eigenlijk hoop ik stilletjes dat het niet waar is. Ik ga jullie namen en koppen nl missen! Luvienna kwam elke dag wel even langs, waar anderen soms en zelfs lange tijd niets van zich lieten horen. Indra daarentegen meldde zich altijd keurig af vanwege persoonlijke redenen en daar kreeg ze dan veel opbeurende reacties op en dan opeens was ze er weer. Veel kwamen regelmatig even aanwippen, hè wat gezellig, kom binnen, koffie? Sommige zag ik liever gaan dan komen, maar HR bleef toch altijd gastvrij. Vrij om te komen, vrij om te gaan als het andere bezoek maar geen last van je heeft was de enige regel van HR. Nu is het afwachten, gaat HR zijn bezoek ook missen en gooit ie de deur toch weer helemáál open in 2021?

  Like

 2. Indra

  Ik begrijp wat je bedoelt Hannah, maar het lijkt me voor Roos een hele klus om elke dag weer een leuke afbeelding te zoeken, waarmee wij ook echt iets kunnen. Lang niet alles is geschikt, Van de ikjes moeten we het zo langzamerhand ook niet meer hebben, want de kwaliteit is wel heel erg achteruitgegaan en om nou de hele tijd te blijven zeggen dat het maar niks is, dat wordt ook oersaai en vervelend…
  Hopelijk hervindt Ad z’n inspiratie en lukt het Ilona en oom Piet ook weer om hier wat vaker te zijn. Verder mis ik Rob Alberts en ook Lorelei zie ik niet zo vaak meer.
  Nou ja, als ik tijd heb en inspiratie dan probeer ik er weer te zijn. Maar de situatie in mijn omgeving blijft uiterst gespannen en ik zie het nog steeds somber in,,,

  Geliked door 1 persoon

   1. Indra

    Ook over die vaccins wordt door het personeel in de ziekenhuizen heel verschillend gedacht, Luvienna. Wat ook weer wrijving en onenigheid geeft. Zoals ik al zei: de werksfeer wordt er niet prettiger op.

    Geliked door 1 persoon

   2. Hè wat vervelend, Indra, dat vaccins ook al een splijtzwam zijn, in plaats van een gezamenlijke hoop! Nee, dat maakt het werk niet leuker of gemakkelijker. 😦

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.