25 Responses

 1. Tjonge, een coach om je gordijnen open en dicht te doen? En wat moet ik me voorstellen bij een gordijnen’monteur’ – hangt hij de gordijnen weer voor je op of zo? En wordt met ‘raambekledingsvaardigden’ bedoeld: ‘raambekledingsvaardigheden’?

  Like

 2. Astilger

  Mensen, Apie/Bas/Dapie/vanVuuren

  Excuus HR maar ik kan niet reageren bij onze Aap en ik weet dat hij jouw blog iedere dag bezoekt.
  Aap, haal mij uit je byline en mijn feuilleton, indien nog aanwezig, van je blog want het is min om met mijn veren te pronken wanneer ik niet eens bij je kan reageren. Ik weet niet wat de laatste bijdrage van mij is die je hebt doorgelaten. Kan mij best voorstellen dat de laatste die ik trachtte te posten je tegen je apenborst stuitte maar mijns inziens had je het er naar gemaakt. En niet alleen bij mij zo is in de loop der jaren duidelijk. Misschien zijn er inmiddels evenveel of meer mensen die wegblijven als die gebleven zijn en dat zijn er maar heel, heel weinig voor een blog met duizenden lezers. Je zou dan misschien geen honderden maar zeker tientallen gezonde reageerders met pronte meningen en moedige prutsels verwachten.
  Mij laat je niet toe (en niet jokken daarover svp) en wees dus een man, een vent, een kerel met ballen en verwijder mijn naam TimmerArk en Blank Vuil of ben jij dat? Nee toch…
  Nogmaals excuses Heer R., Jij bent in mijn eigen de meest begenadigde auteur op het blog van APD geweest.
  Misschien na mij. En pawi.

  Like

  1. Thaddeus Plomp

   Thaddeus Plomp leert hieruit dat Heer Rozenwater nog geen kunstgebitje heeft. ’t valt Thaddeus Plomp niet tegen van diezelfde zoetekauw!

   Mocht Heer Rozenwater nog iets moois uitzoeken omdat hij zo flink was geweest?

   Like

   1. Thaddeus Plomp

    Het verbaast Thaddeus Plomp dat Heer Rozenwater de voorkeur geeft aan hartige hapjes. Zoetsappige blogreacties hebben bij hem immers een streepje voor, en het is hem al gauw te scherp…

    Like

 3. tramlijnacht

  Nou moe harmonie dat niet HR we weten dat je mij haat maar waarom precies heb ik nergens gelezen. Je houdt van Bas en de Rechter denk ik want zijn zij niet wat en hoe jij zou willen zijn? Bizar maar op dit vlak heb ik altijd gelijk. Wat je niet weet is dat je mij zeer zou mogen wanneer je mij niet langer door de bril van Rechtertje en langs de zweetklieren van de Aap zou zien en ruiken…

  Maar dat klinkt.wederom vals en naar en ik weet niet waarom ik zo vaak pawi nadoe. Ik weet het werkelijk niet. Wat ik het meest vrees is de toorn van Indra de klachtzuster die waarschijnlijk de oudere zus van Rechter is.
  Klare Taal is de uitbaatster van Bassie zijn stam stationsrestauratie. En ze deed zijn korfbal was. Toen Bassie nog een sportieve Aapje was.

  Jongeheer Roos, het is jammer hoe je bent gekloven. Het had zo anders kunnen zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.