10 Responses

  1. Bijzonder, de blogblaas plaatst er dan een plaatje van de EU bij, dacht ik, op het eerste gezicht, maar nee, het zijn de kandidaatleden, zoals Turkije. Hoezo relevant? Neen. Uiterst irrelevant en je er met een Jantje-van-Leiden afmaken noemen we dit. Ja, dit zul je wel niet plaatsen, want kan als kritiek op het tere zieltje worden opgevat. Geeft niet, je hebt het in ieder geval gelezen. Misschien doe je er iets mee.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.