16 Responses

   1. Bertje

    Ik ben niet helemaal vrij van blaam, HR! Hahaha 😅😅😅

    Het is een lang verhaal. Ik kwam daar dus, en werd met open armen ontvangen. Moest wel goed mijn best doen van Apie. Nu, dat sprak vanzelf, vond ik, ik had er zin in!

    Lichtelijk ontevreden met mijn toegewezen avatarretje, dacht ik op een gegeven moment: als ik nu een ander emailadres invul, zou mijn avatarretje dan ook veranderen? Leek me een vrij onschuldig experimentje, en ik schreef er duidelijk bij dat het een ‘test’ betrof. Mijn berichtje werd niet geplaatst, kennelijk gemodereerd. Ik vermeld dit, omdat het straks nog een belangrijke rol gaat spelen, lieve lezer!

    Ondertussen had DSR geopperd dat ik in werkelijkheid HR zou zijn. Veel te veel eer natuurlijk! Apie wilde mijn IP-adres niet onderzoeken – dat was tegen zijn principes – maar hij gaf wel te kennen dat DSR best eens gelijk zou kunnen hebben.

    Toen ik een paar dagen niet gereageerd had (ja, je wilt toch niet zomaar iets neerschrijven, maar met iets heel goeds komen, als mensen denken dat je HR zelve bent!) vroeg Apie zich publiekelijk af waar die Bertje nu was gebleven.

    Meteen kwam daar een trol op af natuurlijk: hij, Bertje, was op reis voor zaken. Ik zag dat berichtje dezelfde dag nog, en het leek mij goed om Apie hierop te attenderen, een kwestie van burgerzin zullen we maar zeggen.

    Apie raakte echter dusdanig van de kook, hij had immers 3 verschillende Bertjes gezien met 3 verschillende IP-adressen (het waren er 2), dat alle Bertjes zonder enige waarschuwing werden ‘geband’.

    Nu, het spijt me voor Apie, hij heeft het misschien niet zo gemakkelijk, maar het is wel een mooi verhaal, vind je niet? 😊

    Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.