21 Responses

 1. Bertje

  De spaghetti heel laten zou een knellende traditie zijn? Ik betwijfel het, het lijkt me gewoon praktisch. Je kan die slierten makkelijker en efficienter om je vork rollen als ze lang zijn. 🧐 Wat denken jullie?

  Geliked door 1 persoon

 2. Bertje

  De clou zag ik al lang van tevoren aankomen: als de brillenglazen onzichtbaar zijn, dan zullen ze er wel niet inzitten, dacht ik. Daardoor voor mij een beetje een saai ikje. Maar het kan aan mij liggen, hoor!

  Geliked door 2 people

   1. Luvienna

    Ojee, heb je ze weer gevangen? Hier was een staldeur kapot gewaaid, een van de katjes zo doodsbenauwd dat het uren duurde voordat ze gevonden was, en er is een varken (beeld), een container en een tuinstoel omgewaaid.

    Gek genoeg is het vandaag rustig; geen W5 zoals Buienradar aangeeft.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.