19 Responses

 1. Indra

  Trolley heeft indertijd een hoop schade aangericht op drasties. Hij had de gewoonte om s avonds laat een aantal privé gegevens van mensen te publiceren en als ik tijdens mijn nachtdiensten inlogde kreeg ik die vaak kort te zien. De volgende dag had JdeW ze vaak al weer verwijderd. En zo kreeg ik de gegevens van o.a. Willem te zien, van Bas, Goudhaantje, Rozenwater, Jammerende Jurk, Jan de Wit zelf en nog anderen. De meeste namen weet ik niet meer…

  Trolley was een zeer kwaadaardige man. Als digibeet toen (en ook nu nog wel) durfde ik nooit een link van hem aan te klikken. Waar hij alle gegevens vandaan had is me een raadsel. Hoewel….hij schijnt wel eens als een vlieg aan de wand gezeten te hebben in een chatroom van een select groepje drasties-mensen.

  Het publiceren hier en bij de buren (als reactie) van privé-mails zou HIJ vast heel leuk gevonden hebben… IK zie er de lol niet van in!!

  Like

   1. Indra

    Hoi Roos,

    Voor “iets dat nog minder voorstelt dan de rimpeling in een glas water” blijf je er toch wel erg hardnekkig mee bezig. Ik weet niet of er hier nog veel oudgedienden meelezen, maar bv voor Hannah lijkt het me uitermate oninteressant, aangezien zij er pas later bij gekomen is.

    En denk je nou echt dat je uiteindelijk te horen zult krijgen dat je ten onrechte door hen beschuldigd bent? ik vrees van niet…

    Maar goed, als dit je genoegdoening geeft, dan moet je het vooral blijven doen.

    Wat de gezondheid betreft, covid-19 heeft er aardig ingehakt en dat kwam met name door mijn in die tijd toch al niet goede conditie en verschillende operaties. Maar we leven nog!

    Like

   1. Indra

    Hoi Luvienna, het is hier wel erg stil geworden. Met de ikjes ben ik wel een beetje klaar, in ouwe koeien uit de sloot halen heb ik helemaal geen zin, dus dan blijft alleen het verzinnen van koppen over. En dat lukt de ene keer ook beter dan de andere.
    Maar als ik tijd heb, wip ik even binnen…

    Geliked door 2 people

 2. Hannah

  Hoi Indra, fijn weer van je te horen, welkom terug! Ik vind het trouwens prima hoor wat HR doet hij mag wat mij betreft zijn gang gaan ik hoef het niet te lezen.
  Ik doe de kopjes wel vind ik leuk.

  Geliked door 2 people

  1. Indra

   Dankjewel Hannah. Ik meen me te herinneren dat het jou vooral ging om het kunstblog van Roos, althans dat je hier zo binnengekomen bent….Er is helaas wel veel veranderd…

   Like

   1. Hannah

    Inderdaad kunstafbeeldingen daar houd ik van en die worden karig opgediend de laatste tijd. Er kwamen dan altijd weinig kopsuggesties, vandaar wrs. Afwisseling met andersoortige afbeeldingen ook goed hoor.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.