35 Responses

 1. Indra

  Ik blijf het een dappere poging van Bas vinden om zijn feesthoedje op te houden, terwijl er bijna niemand meer op z’n feestje komt. De bloggers die wel reageren doen dat waarschijnlijk uit empathie.

  Wat betreft het ikje: vreemd dat Bas de schrijfster beschuldigt van een neerbuigende toon, terwijl hij het zelf over een “dametje” heeft en bovendien nog suggereert dat Willemien een slok op heeft of iets gebruikt heeft. Dat doet me denken aan de wederzijdse beschuldigingen tussen Bas en dsr. Ook die waren heel denigrerend…

  Ik ga maar weer eens aan het werk, gelukkig niet in burgerkleding, want anders word ik voor schoonmaakster versleten. 😉

  Geliked door 2 people

   1. Indra

    Absoluut niet, Roos! het was alleen maar een voorbeeld van de talrijke discriminaties, waar ik mee te maken heb…en met mij vele “gekleurde” mensen.

    Like

   2. Indra

    Nee, die documentaire heb ik niet gezien, maar als ik tijd heb ga ik dat zeker nog een keer doen. Heb sowieso weinig tijd om tv te kijken.
    Discussies over welke godsdienst dan ook ga ik zorgvuldig uit de weg evenals discussies over covid-19 en al of niet vaccineren. Want wat hebben de discussies over het laatstgenoemde onderwerp voor een akelige polarisatie gezorgd, zowel binnen mijn familie als binnen de collegiale kring. heel naar allemaal!

    Like

 2. Indra

  Ach ja, zoals ik het al eerder gezegd heb: welkom in Utopia, Bas.

  Maar ik zou hier zelf geen ikje van gemaakt hebben, net zomin als over alle schrijnende situaties die ik in de crisis opvang heb meegemaakt.

  In de Volkskrant een aardige column over chat GPT

  Geliked door 2 people

 3. Indra

  Ach, die arme onbegrepen Bas! Die domme Indra begrijpt er helemaal niets en zal zich verder onthouden van commentaar op zijn commentaar en met interesse de dialoog tussen hem en Timmerark blijven volgen. Veel succes, Bas.

  Zoals al eerder gezegd blijf ik je besluit om dsr te weren in hoge mate respecteren..

  Geliked door 1 persoon

 4. Indra

  In Nederland moet/mag je vaak na een knieoperatie dezelfde dag nog naar huis. Ik hoop voor Ad dat je in de VS ietsje langer mag blijven en dat de operatie goed gelukt is. Maar dan nog is het wel even wennen, voordat de patiënt zelve en alles eromheen weer soepel loopt.

  Geliked door 2 people

 5. Bedankt voor het medeleven! De operatie is prima verlopen, en na een nachtje in het ziekenhuis mocht ik naar huis. Ik beweeg me tussen bed, stoel en toilet met mijn “walker” ( rollator in het Nederlands?) zonder al te grote problemen. Doe mijn oefeningen. Pijnniveau valt tot nog toe mee. Nog lange weg te gaan, dat wel, natuurlijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.