20 Responses

 1. Bint

  Het lijkt me niet goed voor uw hart, heer Rozenwater, als u zich blijft opwinden over het Sneue Snoevende Snuitertje van hiernaast. Kennelijk heeft hij de leeftijd van de Grote Letter Bibliotheek bereikt, Dikke Lol!

  En vergeet vooral niet dat een ieder zijn eigen Wikipediapagina beheert en daarop kan fantaseren wat hij wil…

  Like

 2. Kom, kom, ouwe dibbes. Venijnig is het allemaal niet. Had maar lekker meegezoemd, was goed voor je verstokte hart geweest. Maar nu is het te laat, de versplintering heeft nu ook in ikjesland toegeslagen. Ik zeg nergens dat ik er niet over peins om aldaar te reageren, ik spreek mijn twijfel uit of het gaat lopen. Voorlopig is het inderdaad een babbelbox, niks mis mee toch? Voor literaire kwaliteit moet je elders zijn. Allemaal helegaar niet erg, gek mannetje dat je me d’r eentje van ons bent.

  Like

   1. Nee, baart me geen zorgen, ook niet als het waar zou zijn (je weet ook wel dat je alleen de 5 meest recente reacties toont).

    Het gaat mij bij het bloggen om het schrijven; interactie is leuk maar wat mij betreft niet als het vooral geruzie is, of met elkaar flauwe grappen maken over anderen.

    Like

 3. De Schrijvende Rechter

  Het was gisteren anders een komen en gaan van hoogmogenden in Groningen…

  Misschien maakt het plaatsen van het Ik-je deel uit het vergoeden van de randstedelijke schuld aan het noordelijk wingewest.

  Like

 4. Je hebt veel zelfingenomen commentaar op iedereen en geen zelfspot want als je al jouw bespiegelingen op en kopieën van Bas zijn Blog weglaat dan is het hier maar een magere bedoening. Op deze manier lijkt het wat. Wat? Plagiaat komt het meest in de buurt. Zoals Bas zijn blog vult met flashbacks van de ikjes van de week ervoor, en de reacties daarop en andere dingetjes, sneertjes en uitleg over verbannen en verbanden tussen dit en dat, zo doe jij dit door je ikjes besprekingen heen maar het is eigenlijk hetzelfde maar dan zonder tong in cheek, geen humor maar slechts huil quotes. Of je mij hier of daar leest zal mij een plakje worst wezen. Doxen doe je ook niet echt goed maar dat maakt mij niet uit, dat zou je duidelijk moeten zijn nu ik als enige met mijn echte naam reageer. TimmerArk is dood en begraven en dus wel leuk dat jij hem steeds weer opvoert. Interesseert niemand. En vraag maar rond, alles wat je mij verwijt bezondig jij je aan, maar met veel minder klasse en talent. Dus als jij denkt dat het leuk is een niet onaardig of offensief gebruikte pseudoniem te moeten linken aan iemand anders, gebruik dan mijn echte naam. En niet een die al jaren niet gebruikt wordt. Zodat je je zou kunnen verschuilen achter…maar…ik…eh…maar…HIJ doet het ook!

  Like

   1. Zonder humor dat kan. Huilie huile doe ik niet aan Hannah. Dat zou jij toch kunnen weten!
    Hulde wel aan HR dat hij tegenwoordig wel kritiek doorlaat. En ik blijf het lijkenpikkerij vinden, dit bloggen om het bloggen van de andere, veel succesvoller blogger na te apen.
    Verdient een knietje, niet in het echte leven uiteraard. Gewoon, ergens op een heuveltje of een erogene zone. Als je begrijpt wat hij bedoelde.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.