12 Responses

 1. Hannah

  Das mooi van Bas! Ik blijf toch voorlopig uit de buurt want daar kwam altijd zoveel narigheid vandaan, wat ik hier dan las. Kopjes doe ik voor mijn plezier. Ik vind u altijd integer en blijf uw doorzettingvermogen waarderen om dit blog in stand te houden door het weer in een ander perspectief te zetten. Dat mag altijd, reageren, reageren en weer en weer en weer.

  Geliked door 2 people

 2. Een punt

  Ik ben docent in het hoger onderwijs en over anderhalf jaar ga ik met pensioen. Ik heb er nog echt zin in en sympathiseer niet met de Franse pensioendemonstranten. Dan word ik door collega één toegefluisterd als ik zucht over een digitaal probleem: „Nog even volhouden, Edi.” Collega twee vraagt wat er met mijn tand aan de hand is; blijkt een stukje sla op te zitten. „Nou ja, op jouw leeftijd vallen ze er allemaal uit.” Vraagt collega drie of ik het was op die fiets. „Ik dacht: bijna een oude vrouw aangereden!” Hebben de Franse stakers een punt?

  Edi Cohen

  Like

 3. Bint

  Ik hoop dat de van nature vredelievende heer Rozenwater zich niet laat misleiden door de enerzijds “verzoenende” houding, die de heer B.v.V. nu aanneemt, terwijl hij anderzijds op zijn eigen blog nog talloze rancuneuze sneren uitdeelt naar “de digibete oudere dames” die hem onlangs in de steek hebben gelaten, hetgeen hij nog steeds niet verkroppen kan.

  Zijn verhaal zal ongetwijfeld wel weer een “dubbele bodem” hebben, die door onnozele lieden als ik niet begrepen wordt.. maar, HR, hoedt u voor deze man…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.