Touwtje Winnaar DGI-BINGO I!

Twee maanden geleden ging DGI-Bingo voorzichtig van start. Scepsis en tegenwerking alom. Niemand had toen kunnen bevroeden dat de ultra-trage versie van een oudbakken spel (alleen nog gespeeld door stokoude bejaarden en geestelijk gehandicapten) zó’n succes zou kunnen worden. En toch is het zo. De samenleving begint blijkbaar genoeg te krijgen van het jachtige getwitter, gefacebook en geblog. De ene hype heeft zich nog niet voorgedaan of de volgende dient zich alweer aan. Met DGI-Bingo kan men zich nog een volle dag verheugen op de bekendmaking van het volgende bingo-getal en in de weekends heeft men vrij want het moet niet te gek worden.

Ja, na twee maanden spannende strijd is de winnaar van DGI-Bingo I bekend: Touwtje (u kent haar/hem nog wel van de onheuse bejegening die zij/hij had te verduren van de blogeigenaar van apie.com). We feliciteren Touwtje van harte met de winst en met de prachtige prijs natuurlijk.

De prijs bestaat uit de felbegeerde VK-coupon:

Diezelfde prijs is weer te winnen met de vandaag van start gegane DGI-BINGO II

Kaarten zijn alhier verkrijgbaar. Wees er snel bij want de verwachte toeloop uit China is nu ook op gang gekomen. De eerste Chinese deelneemster (Xia Tan Nuan) heeft zich nu aangemeld. Veel succes Xia Tan Nuan!

 

12 Responses

 1. Ha we zijn weer van start gegaan, ik wens een ieder heel veel succes!
  Wel jammer van die Chinezen want als er een schaap over de dam is (het zijn er ook zoveel…), daarbij komt dat ze niet veel anders hebben te doen dan bovenop de bingo gaan zitten hetgeen onze kansen aanmerkelijk zal doen slinken.
  Overigens zie ik dat er een kaart uitgereikt is zonder naamsvermelding (is dat een reservekaart?) en ook jammer dat Luvienna nog geen kaart heeft gekregen want zo mist ze wel de 1e trekking…

  Like

  1. Nou dat valt me weer alleszins mee van je heer Dapie, dank je wel!

   Betekent dit nu dat ik overstag ga en weer bij jou kom kijken/reageren?
   Nee natuurlijk niet, ik houd niet van mensen die knoeien met reacties met als doel zichzelf naar buiten toe als zijnde zich de correctheid him zelve te profileren.
   Ik denk dan ook dat dat de reden is dat je niemand toe laat als hulpredactie lid, zelfs niet iemand als de Heer Rozenwater (met een hoofdletter H!) die zich toch al jaren lang positief heeft ingezet om nog enigszins iets van waarde aan je blogje toe te voegen…
   Stel je toch eens voor dat hij…vul zelf maar in, ik denk persoonlijk dat ze de klap in Zuid Amerika kunnen horen wanneer je betrapt van je ego rotsje zou vallen…
   .

   Like

 2. Touwtje

  @Heer Rozenwater
  Daar heeft u volkomen gelijk in ware het niet dat “Een aap wel zijn haren verliest maar niet zijn streken”.
  Dit naar een vrije vertaling van een bekend Zuid Afrikaans spreekwoord…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.