34 Responses

  1. HR

   Misschien niet eens zo’n gek idee, verplicht DGIbingo-kontjeschudden maar handhaving lijkt me een crime. Misschien eerst maar eens een survey onder de deelnemers voor we zoiets radicaals invoeren. Er moet wel een draagvlak voor zijn.

   Like

   1. Nou ja Heer Rozenwater volgens mij kleur ik netjes binnen de lijntjes hoor en er wordt nergens met de billen geschud…
    Overigens wordt er vóór de meeste Chinezen gedacht dus hebben we imho maar met een enkeling van doen…

    Ik wens u een genoeglijke avond verder!

    Like

   1. Ah oké Heer Rozenwater, sinds ik me heb georiënteerd op de internet cursus begrijpend lezen stapelt zich het ene na het andere misverstand op… Misschien moet ik eens een stap verder gaan en me echt gaan inschrijven en de cursus dan ook daadwerkelijk gaan volgen, ik houd het nog even in beraad….!

    Like

   1. Dat zijn nog eens pollen waar je wat aan hebt (en geen hooikoorts van krijgt) Heer Rozenwater, misschien een idee voor de politiek ipv referenda, valt er misschien ook weer eens iets te lachen 😉
    Dank u wel voor de tip overigens, ben overigens wel met mijn tijd meegegaan en slaap nu met een app, zal eens kijken of ik u suggestie in kan voeren en anders misschien mijn gratis app (met vooral reclame over anti snurk protheses) deleten en gaan sparen voor een echte…

    Like

 1. bertjens

  Her Rozenwater, een paar weken geleden heb ik een kaart gevraagd maar kreeg er geen, ook geen antwoord over het waarom en hoe en wat ik heb misdaan dus niet verdiend en zo.Vandaar mijn piepkleine sneer in de kwis want haatdragend ben ik wel ’n beetje.

  En patajes zijn natuurlijk patatjes, dat weet een kind.

  Like

 2. @Heer Rozenwater 10:12 am
  Allereerst even een kleine correctie, ik zie dat de W achter u is weggevallen in mijn 3:21 pm reactie, mijn excuus daarvoor heb weer te snel op de reactie knop gedrukt…

  Zelf heb ik geen slaap problemen hoor maakt u zich maar niet ongerust, het geldt meer de buren die ik regelmatig uit de slaap houd met mijn bingo probleem dat zich regelmatig openbaart tijdens de slaap. Volgens de huisarts is het een soort somnambulisme maar dan bingo gerelateerd m.a.w. ipv wandelen schreeuw ik keihard BINGOOOO tijdens de slaap. Een juiste benaming in het Latijn is er nog niet vandaar deze korte uitleg, ook een remedie is er nog niet. Wel bestaan er plannen om een ABG op te richten heb ik inmiddels vernomen…

  Ja het geluk lijkt me toe te lachen maar de weg is nog lang…

  Ik wens u en de andere deelnemers weer een mooie dag toe!
  En voor onze Chinese deelnemer(ster): 祝您度過美好的一天

  Like

   1. @ Heer Rozenwater
    Een suggestie van u is uW suggestie en daar was de W dus op onverklaarbare wijze weggevallen…

    Ja dat het een pak van uw hart is dat begrijp ik, u rekent natuurlijk op uiterst alerte spelers en geen slaapkoppen 😉

    Dat heeft u leuk gevonden maar ook u weet dat de wetenschap niet zomaar nieuwe namen accepteert, daar gaan soms jaren overheen…

    Daar sta ik om bekend (in eigen kringen dan), mijn generositeit is soms ongekend vooral waar het gaat om het niks weggeven, want als je ruim voldoende van niks hebt kun je dat onbeperkt weggeven nietwaar…?

    Oeps, hartstikke lief aangeboden maar varkensvlees, brrrr schuif dat maar door aan een zekere…

    Goed weekend in ieder geval en dank voor uw goede zorgen, daar kan menigeen een puntje aan zuigen!

    Like

 3. @Heer Rozenwater
  Ha, ha, wat kan taal toch tot hilarische misverstanden leiden
  Idd. daar kun je bijna dagelijks diverse voorbeelden van tegenkomen… 😉

  Misverstandje (alweer!), ík bied niets aan
  Ja dit is ook een misverstandje (alweer van alweer), ik nam aan dat Xia Tan Nuan de Nederlandse taal ook enigszins machtig was vandaar mijn directe antwoord, excuus dus voor het misverstand!
  Ik heb dit keer geen namen genoemd, u zegt het..
  Misschien kan het lukken door te solliciteren als kunstredacteur zonder bevoegdheden op een bepaalde site en dan na verloop van tijd de hoofdredacteur gunstig te stemmen met om te beginnen een paar keer een saté babi en daarna een paar keer babi pangang te mailen, dit alles om wat meer redactionele bevoegdheden te krijgen natuurlijk. De liefde van een man gaat toch door de maag, nou dan, onreine mensen streel je met onrein vlees nietwaar… 😉

  Ik wens u weer een fijne dag! Zelf ga ik nog even verder met mijn pas ingestudeerde variatie op oud regendans pasje, het werkt fantastisch, ben gisteravond begonnen en het regent hier nog steeds 🙂

  Like

   1. @Heer Rozenwater
    Wellicht een impertinente vraag maar ben je gelovig, Touwtje?
    Ach zo impertinent is uw vraag niet hoor daar ik min of meer al voor deze vraag kwam heb geantwoord in uw koppen afdeling op Drasties… Overigens probeer ik wel te blijven geloven in mezelf hetgeen me soms ook wel enige moeite kost 😉

    Iets heel anders, zou ik ooit eens een beroep op je mogen doen?
    Tsja daar vraagt u wel heel veel Heer Rozenwater….
    Eigenlijk vraagt u of ik u vertrouw en dat vind ik een moeilijk te beantwoorden vraag daar ik mezelf soms niet eens vertrouw, gelukkig heb ik daar inmiddels wel mee leren leven. Meer moeite heb ik dus met het vertrouwen van anderen, dat zal u als scherpzinnig persoon niet ontgaan zijn, ik begrijp de vraag dus eigenlijk niet zo.
    Natuurlijk kunt u altijd een verzoek doen mocht u ergens mee zitten, per verzoek zal ik u dan in alle oprechtheid een antwoord geven. Kortom, ik zeg dus niet echt nee maar ook geen ja op uw vraag…
    Hopelijk kunt u er iets mee, ik wens u en mijn medespelers in ieder geval weer een mooie dag toe, dat gaat wel lukken vermoed ik daar ik het regendansen weer even op een laag pitje heb moeten zetten wegens klachten van mijn buren ivm enige wateroverlast…

    Like

 4. U kwam al min of meer voor deze vraag en u heeft die vraag toen beantwoord bij drasties?
  Hahaha Heer Rozenwater, u bent ook nog een grapjas naast alle andere kwaliteiten die u al bezit, begrijp ik…
  De ledigheid van religie… is mi. toch wel een aardig duidelijk antwoord nietwaar, of vergis ik me daarin?

  parkeer het.
  Dat heb ik inmiddels gedaan, de meter loopt…
  Kunt u mij aub aangeven hoe ik aan declaratie formulieren kan komen, heb even rondgekeken op uw site maar kan ze niet echt traceren..overigens ben ik altijd blij met enige zekerheden in het leven, dank daarvoor!

  Like

   1. Redelijk duidelijk ………… het geloof in een God
    De vraag was of ik gelovig was, niet of ik in (een) God geloof, misschien kunt u uw vraagstelling een volgende keer iets duidelijker omschrijven dat kan evt.misverstanden voorkomen… 😉
    Maar om u een antwoord te geven, nu de vraag voor mij wat duidelijker is, ja ik zie mezelf als God in mijn eigen universum, tenminste meestal zoals ik al eerder heb geschreven…
    Overigens sluit ik voor de rest niets uit maar zie geloof in een (persoonlijke) God als iets op (fictieve) verhaaltjes van anderen gebaseerd en kan daar niet zoveel mee…

    volledig binnen de grenzen van het betamelijk valt. Maakt u zich alstublieft geen zorgen
    Het betamelijke is een begrip zonder grenzen imho, ik heb mijn bedenkingen als ik zie hoe u een statement probeert te maken tegen een blogbaas maar ondertussen wel uw bibs aanbiedt (backup), ik kan dat niet met elkaar rijmen…
    Dus ja enige zorgen heb ik wel…

    Niettemin wens ik u en mijn mede-bingogenoten weer een mooie dag toe!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.