” Ik beloof u dat ik elke maandag die cijfers open en bloot zal publiceren”

statsHRblog

Dat beloofde ik vorige week en zoals u kunt constateren heb ik mijn belofte gestand doen houden, wat uiteraard niet zo moeilijk is met stijgende cijfers. Die stijgende cijfers zijn vooral te danken aan ramptoeristen, razend nieuwsgierig hoe de malheur tussen Apie en mij zal culmineren.  Ach lieve mensen, die malheur culmineert niet. Het gaat hier rustig zijn gangetje met de AVV’tjes, de Ikjes-afwerkplek voor DSR, de Luvienna Bingo etc. Rustig aan dan breekt het lijntje niet en laten we vrolijk wezen.

Hoe het met Apie gaat weet ik verder niet. Het leek me een goed idee zijn blog een tijdje te mijden. Geen zin in een ellenlang verhaal, een rechtvaardiging tot achter de komma waar de honden geen brood van lusten.

Maar vandaag ga ik toch weer eens een kijkje nemen. Misschien heeft Apie wat interessants te melden in zijn wekelijkse samenvatting. Je weet maar nooit.

De Luvienna Bingo is vandaag van start gegaan. Nog niet iedereen heeft zich aangemeld (ik mis bijvoorbeeld de aanmeldingen van Apie en Bertie). Er zijn dus nog genoeg kaarten beschikbaar. Bedenk wel, het is een zeer veeleisend en intensief spel. Weet waar je aan begint!

Trackback: Blogger-doet-niet-geheimzinnig-over-zijn-bezoekersstatistieken/

41 Responses

 1. De Schrijvende Rechter

  Je moet niet te bescheiden zijn, HR, en het allemaal op de ramptoeristen gooien. Deze cijfers zijn een pluim op je hoed en het bewijs dat je kwalitatief hoogstaande publiekstrekkers aan je weet te binden.

  Zijn die ‘visitors’ unieke bezoekers?

  Like

   1. De Schrijvende Rechter

    Ach HR, nou loop je in dezelfde val als APD (en DSR destijds): doorgaan, herhalen, lange teksten produceren in de waan te kunnen overtuigen. Zwijgen is goud.

    Je beloning zal die van de arme Lazarus zijn, die de rijke man peentjes zag zweten.

    Like

   2. De Schrijvende Rechter

    Maar HR, dat geeft DSR je na & je hebt het op je nemesis voor: je bedient je tenminste nog van een vleugje humor.

    Like

   3. De Schrijvende Rechter

    Ja, het net het Wilde Westen. Men slingert zomaar de lasso onder je armen, geeft de kidde een klap voor de kont en daar ga je over de harde keien.

    Zie je nu hoe onweerstaanbaar de lust tot zelfverdediging is? Toen DSR vorig jaar rond deze tijd is hetzelfde schuitje zat, had je er maar weinig begrip voor. Kennelijk ben je een van die mensen die eerst zelf iets moet meemaken alvorens tot empathie in staat te zijn. Maar je wordt er een beter mens van -milde glimlachicoon-

    Like

 2. Touwtje

  Tsja de cijfers zijn voor mij als reageerder totaal niet interessant, sfeer en integriteit daarentegen… overigens… laat het toch rusten, net als u krijgt hij het publiek dat bij hem past en pielemozen vergelijken past een Heer niet 😉

  Like

   1. Touwtje

    Mijn beste Heer Rozenwater, wat is het nut anders dan…en waarom u als ik vragen mag? Is het dan het ego wat u overboord gegooid zegt te hebben of… In uw plaats zou ik gewoon lekker mijn ding doen omdat het leuk zoals het is, ook voor de neutrale bezoeker/reageerder… Als dit gedoe maakt van een Heer een meneertje imho…😉

    Like

   2. Touwtje

    Excuus, Als dat… moet natuurlijk Al dat… zijn maar dat heeft u waarschijnlijk wel begrepen…de mini Ipad plus de bril niet in de buurt pffft ik geef het u te doen…

    Like

  1. Henk

   Wat u zegt, Rechter, laat meneertje/mannetje, maar in zijn sopje gaarkoken, hij graaft zijn eigen graf vast wel, al mopperend op dit en dat, we kennen ‘m. Waarschijnlijk is hij daar nu al wel zwaar zwetend, mee bezig. Kunnen wij vast, waardig, nadenken over een grafschrift: Hier rust appie, hij had……

   Like

 3. Touwtje

  @HRW 3:00pm
  Verstandig besluit Heer Rozenwater!
  Het is maar een kleine stap van Heer naar meneertje,
  van meneertje naar Heer daarentegen is keihard werken
  zoals u inmiddels hebt ondervonden…

  Like

   1. Touwtje

    U heeft me ook al eens naar mijn padje terug gebracht,
    zo gaat dat onder gelijk gestemden is mijn overtuiging… 😉

    Ik wens u en alle bezoekers/reageerders weer een genoeglijke dag
    en genoeg blijven drinken want het is weer een prachtige zomerse dag…

    Liked by 1 persoon

 4. Anoniem

  Een prachtige Tante Betje van appie Zodra ik op mezelf ging wonen nam ik een abonnement op de VPRO, kweekvijver en schuil- en pleisterplaats voor veel onvoorstelbaar moois, en gelukkig nog altijd. Ja mensen, schrijven moet je kunnen…

  Like

 5. Goedendag.
  Ik kom hier voor het “ikje”. ’n Anderhalve zij-straat is OK. Hoe toegankelijker hoe aangenamer.

  Het verleden? Ja is goed maar dan met jouw invalshoek. ’n Ritje met de auto dan? Ik heb er ’n landkaart bij. Niet aan mij besteed. Het verhaal over het verleden? De uitbuiters? ……Pfffffff

  Voorlinden? Ja maar natuurlijk Voorlinden , mag, moet. Architectuur, speciale constructie van het dak. Prachtig. Staat allemaal in NRC.

  Kortom als je iets gaat doen, heer Rozewater, doe het zoals jij denkt dat je het goed doet. Ik wens je daarbij oprecht veel succes.

  De statistiek hecht ik niet zo aan. Het gaat mij om de anderhalve zin, plaatje of muziek, waar ik om moet glimlachen. Heb je gelijk in, bij Apiedapie is die aardige zin er nauwelijks te vinden. Kortom , schaaf aan je concept.

  Mijn bijdrage? Geen idee. Eerder af en toe, dan iedere dag.
  Probeer van uit dit reactie vak makkelijk bij het “ikje” te komen. Mij lukt dat niet zo snel.

  Nogmaal, veel sukses.

  Like

bij gebrek aan brood eet men korstjes van pasteien

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.