Bezoekers Uit Alle Windstreken Van De Wereld…

bezoekersweek35countries

Meest opvallende van de afgelopen week is dat de views van over de hele wereld arriveren. Blijkbaar hebben de bezoekers van dit blog een uitstekend pensioen en zijn ze, nu het hoogseizoen is afgelopen, naar verre en warme streken afgereisd.

Maar laat ik eerst eens jullie, mijn geachte bezoekers, in de bloemetjes zetten! Wat een geweldige leuke reacties allemaal! Absolute ster is natuurlijk  DSR met zijn dagelijkse messcherpe analyses van de ikjes. Neem deze rake analyse die hij geeft van een aansteller die 12.000 citaten in zijn fietstas laat glijden:

“De inzender zeurt, hij is immers helemaal geen dief, maar helpt waarschijnlijk iemand ontspullen, maar kan het ondertussen niet laten met zijn exquise smaak te pronken.”

Mooi hé? Ik wil even deze gelegenheid te baat nemen het een hele eer te vinden dat De  Schrijvende Rechter zich heeft willen verbinden aan dit blog. Nog steeds een beetje beduusd van, is nog steeds niet helemaal tot me doorgedrongen.

Als tweede noemen we de trouwe en allerliefste Luvienna (naamgeefster van de gerenommeerde Luvienna bingo) . Zij trekt zich niets aan van de boycot van een niet nader te noemen buurmanblogger. Het valt niet mee om bij een vintage advertentie een leuke kop te verzinnen maar Luvienna lukt het iedere keer weer:

Hier zit een luchtje aan                         daddy

Als derde wil ik Touwtje in het zonnetje zetten. Als er iemand dit blog een goed hart toedraagt is het Touwtje wel. Altijd meedenken om het hier nóg leuker te maken. Touwtje kwam heel recentelijk met het bijzonder aardige idee om op dit blog een zomergast uit te nodigen. DSR’s reactie: “Dat verondersteld (sic!) een scherpzinnigheid en doorzettingsvermogen waarbij men doorgaans niet aan HR denkt”. Touwtje gaf hem deze ijzersterke repliek:

Alles is te ontwikkelen beste DSR 😉 Overigens had ik het over de HR community niet specifiek over de Heer Rozenwater…

Kijk, zo’n blijk van  vertrouwen doet me heel erg goed (en daarom ga ik door, hoe zwaar het me soms ook valt). Wat dachten jullie overigens van Apiedapie als zomergast? Als iedereen akkoord gaat stuur ik hem een uitnodiging.

Als vierde komt Anoniem aan de beurt. Waarom anoniem weigert bij een reactie een alias in te vullen is mij onduidelijk maar het geeft blijk van een autonome en onafhankelijke geest (dubbelop maar dat heeft anoniem verdiend). Anoniem verzint elke keer weer hele leuke kopjes.

Een beetje meer naar links mmm         IK

Als vijfde prof Nummedal. Zie hier een reactie van hem (Hoe heerlijk is het om zo nu en dan een complimentje te krijgen! Dat gebeurt me echt veel te weinig):

Complimenten voor het blog.: Frame, overzichtelijkheid. Bingo moet ik even tijd gdeven. Geen idee van het Prijzengeld. Dan daat gemier van die cijfertjes. De omroeper……1x in de zoveel tijd springt iemand ‘n gat inde lucht…..Cijfertjes is verreweg mijn sterke kant niet. ‘n Nummertje trekken bij de bakker , dat ging nog wel.

Prof Nummedal zal wel zo’n bezoeker zijn waar onze boze buurman ontzettend elitair op neerkijkt maar ik zeg altijd: als het je niet bevalt dan lees je het toch niet? Kom op zeg, niet zo moeilijk doe. Aangaande prof Nummedal zijn verzoek, de Luvienna-bingo  lijkt me inderdaad niet het aangewezen spel voor hem. Ooops, dat herinnert me eraan dat ik het bingo-getal van vandaag nog moet omroepen. Mijn hemel, wat heb ik het vreselijk druk!  

Hoeveel namen heb ik nu genoemd? Vijf nog maar en ik ben eerlijk gezegd volledig aan het eind van mijn latijn. Hoe die buurman-blogger dat iedere week weer flikt (aan al zijn bezoekers refereren), petje af hoor. Hij stuurde me overigens nog een zes kantjes dicht beschreven aanklacht. Moet ik nog beantwoorden, zie ik erg tegenop maar na lezing kwam ik wel tot de conclusie dat ik erg gemeen bezig ben en dat ik absoluut moet stoppen met hem te treiteren/plagen/pesten.

Vanaf nu dus op eigen benen verder HR… maar ik zal het wel missen, die valse verwijzingen naar dat andere blog. Geen idee waar ik het de volgende keer over moet hebben.

27 Responses

 1. Rechterinnetje in den Belgenlande

  Onze Lieve Heer Rozenwater,

  De reactie van zes kantjes hier publiceren, als een prijsvraag: samenvattingen inzenden, de bondigste wint een prijs.

  Like

 2. Touwtje

  Kijk dat vind ik nu aardig van u Heer Rozenwater, op zo’n manier prikkelt u de mensen om er samen met u er iets leuks en positiefs van te maken 👍 Het afzeiken is zo gemakkelijk maar trekt meestal negatief ingestelde visitors en reageerders die je dan moet modereren en/of bannen en drukt uiteindelijk een negatief stempel op je blog…

  Like

 3. Oh, welaan, ’n knuffel hier, ’n compliment daar. Doe je goed man. Probeer zo min mogelijk over buurman te schrijven, het zal je blog goed doen. De snelheid van ’n blog wordt door overmatig fotowerk, – blijven herhalen – zonder prominente aanvulling..traag & voorspelbaar..Kortom HR.lekker je eigen snelheid houden , gang er in houden.

  Gasten , altijd welkom. Klein beginnen. Cartooninst?
  ’n Expert vragen iets over zijn vakgebied te vertellen?

  Heb tot mijn vreugde gezien, dat het stukje wereld, waar ik ben, geel is.

  Mooie week, misschien wel ’n “ikje”?

  Ik zal uw raad over de bingo strikt opvolgen.

  Van mij ’n High 5. Dat roepen de kinderen, als men mij ziet paraderen, mij toe. Ik mompel wat glimlach.

  Voor u allen ’n High 5!

  Like

 4. De Schrijvende Rechter

  Een fraaie intro – zo kan het ook! ‘de’ Hoort natuurlijk wel ‘De’ te zijn -milde glimachicoon-

  Die aanklacht die je hebt gekregen, moest je misschien maar online gooien. Dan kunnen we je allemaal helpen met de beantwoording, en er misschien zelfs wel van leren!

  (Trek je niks aan van noties dat eea alleen met toestemming van de auteur mag. Onzin en intimidatie; ieder mag hem toestuurde post publiceren. Geheimhouding kan niet eenzijdig worden opgelegd)

  Liked by 1 persoon

  1. De Schrijvende Rechter

   Ach, het klein, leuk citaatje kan toch wel? Je laat je toch niet de wet voorschrijven op je eigen blog?

   Enfin, ’t heeft kennelijk een gevoelige snaar geraakt. De mensen zijn zo opgefokt tegenwoordig….

   Like

   1. De Schrijvende Rechter

    Het zou DSR een eer en een genoegen zijn, maar het afbraakrisico is natuurlijk niet gering.
    Wanneer gaan we van start? Hoe lang heeft DSR de tijd?

    Like

  2. Rechterinnetje in den Belgenlande

   Onze lieve Heer Rozenwater,

   Bent u al bekend met Plato, Apologie 31C3 – 32A3?

   Misschien nu zou het vreemd kunnen schijnen, dat ik (boze buurman) dan als privé-persoon die dingen
   aanraad rondgaande en me met andermans (HRs) zaken bemoei, maar niet durf in het openbaar
   het spreekgestoelte in HRs vergadering bestijgend de stad te adviseren. [Enz.]

   Hartelijke groet,
   Rechterinnetje in den Belgenlande

   Like

 5. Touwtje

  Het probleem zit niet hier op dit blog maar hoofdzakelijk in het denken van de zich aangevallen persoonlijkheid… Shakespeare heeft er iets moois over geschreven… “Niets is van zichzelf goed of slecht, maar het denken maakt het zo”… en daar laat ik het maar bij want het sop is de kool niet waard…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.