Herfstgasten vandaag van start gegaan!

De directie had het briljante herfstgasten idee van Touwtje/Bertie voor aanstaande zondagavond gepland maar de eerste herfstgast van het seizoen, DSR, zag geen rede voor uitstel. OK, is ook goed (er moest nog even hard worden aangepoot om het vandaag al op orde te krijgen maar het is gelukt!).

We zijn uiteraard razend benieuwd naar DSR zijn eerste fragment en ook hoe het allemaal verder gaat marcheren. Het is een absoluut volstrekt nieuw format, gejat van de VPRO. Werkt dat format ook op een website? De herfstgast heeft geen team tot zijn beschikking om op jacht te gaan naar goed materiaal. Zal de interactie met bezoekers werken? We weten het niet, we weten het niet.

Allemaal onzekerheden, allemaal vragen, het klamme zweet breekt je bijna uit. HIER (ja daar) ga je het ALLEMAAL meemaken!

4 Responses

 1. Annie Niem

  Nou nou, Touwtje, wat een boel uitroeptekens, drie stuks maar liefst, (was er ergens een goedkope aanbieding ofzo?) we zijn hier niet doof hoor. En het blijft nog altijd stam+t bij verdient, maar dat terzijde. Maar ik ben het met u eens dat Heer Rozenwater waardering toekomt, al dan niet in ‘bloggersland’ waar daar ook de grenspalen van zijn.

  Like

  1. Touwtje

   U heeft gelijk vwb de vervoeging, ben er soms niet helemaal bij excuus!
   Tsja schreeuwen is volgens mij wanneer je schrijft in hoofdletters, met een uitroepteken wil je iets benadrukken, ik doe dat soms in drieën…😉

   Like

   1. Touwtje

    Overigens weet ik al waarom het fout is gegaan, verdiend had ik als voltooid deelwoord in mijn hoofd maar dan moet ik er wel hebt voor zetten en daar is het dus misgegaan, neemt niet weg dat ik een fout heb gemaakt, hopelijk kunt u nu nog wel slapen…ik wel hoor 😜

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.