Na 8 weken hoogconjunctuur heeft de neergang zich ingezet

week38

Ja, het moest er een keer van komen. Na 8 weken hoogconjunctuur heeft de neergang zich ingezet. Er is een tegenovergestelde periode ontstaan, namelijk die van de laagconjunctuur. Een overspannen hoogconjunctuur lijkt aangenaam, maar is het niet. De verwachtingen van de bezoekers raken opgeklopt, de blogbaas krijgt zijn blogs niet aangeleverd, hoofden raken in de wolken, reserve is er niet want iedereen is dag en nacht bezig, alles vliegt omhoog en de prognoses gaan mee. Deze algehele stijging van verwachtingen noemen wij blogmasters onder elkaar inflatie.

Enige wat de zaak recht kan trekken is orde op zaken stellen en de keiharde waarheid onder ogen zien: het vlot niet erg met Herfstgasten. De Schrijvende Rechter weet met zijn fragmenten het volk niet te beroeren. Is het allemaal te intellectueel, te hoog gegrepen, te highbrow, te bizar? Een referendum zou daarover klaarheid verschaffen maar daar gaan we niet aan beginnen. Echt niet.

Ach, wellicht zit “Ons Rechtertje” (koosnaampje voor DSR van Keessie) in een Herfstdipje. Kun je DSR het beste even met rust laten. De levenssappen gaan altijd weer een keer stromen, maak je daarom geen zorgen. Hoe dieper het dal hoe gelukkiger daar boven in de bergen.

13 Responses

 1. Henk

  En misschien, qua ‘afbeelding van vandaag’ wat minder vaak een greep doen uit Amerikaanse catalogi uit de jaren vijftig. Iets meer variatie werkt wellicht wat prikkelend voor de bezoekers.

  Like

 2. Oh, de populariteits bel!!!
  1. Niet Modereren.
  2. Geen feuilletons
  3 Blijf competitief, uniek.
  4 Geen samenvatting van wat ieder al -tig keer heeft gelezen.
  5 Balans in palet-, kleur voering.

  Ik zeg je……jouw lezers, reactanten komen wel.
  Volgens mij krijg je eerst recessie, maar dat moet ik even nakijken.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.