25 Responses

 1. De Schrijvende Rechter

  ’t lijkt me een jonge fluim met weinig gevoel voor wat gepast is. Die is geen geestelijke geworden omdat ie zo goed bij de meisjes lag.
  Dan liever een strenge dominee.
  Eindoordeel: 5- (zegge: vijfmin)

  Like

 2. Oh? Religie & Techniek dankbaar onderwerp. Hoe de Almachtige zijn Remote Control doet geen idee. Of je daar als eenvoudig uitvoerende iets over vertelt oh …..Je kan niet voorzichtig genoeg zijn met het neerzetten van opties. Ik wacht al dagen op ’n seintje dat ik op de goede weg zou zijn…….Niks hoor geen letter ik hoop maar dat de Almachtige……

  Like

 3. Amsterdam 4 oktober 2016

  Ik ga naar Amsterdam om aanwezig te zijn bij een interview met een Italiaanse schrijver. Ik ben te vroeg en ik ga op het Spui op een terrasje zitten. De serveerster komt en zij vraagt mij in het Engels wat ik wil drinken. Mijn antwoord: „Een pilsje graag.” Ze zegt: „Oh, Nederlands. Dat hoor je niet veel meer.” Een paar dagen later ben ik weer in Amsterdam en ik koop op de Albert Cuypmarkt druiven. De laatste woorden van de verkoper: „Have a nice day.”
  Paul Hendriks

  Liked by 1 persoon

 4. Het format is OK. Ik kan mij herinneren dat eens op het Hobbemaplein, Den Haag, standwerkers waren die ’n spetterend verhaal hielden bij ’n stukje zeep, waar je helemaal niet voor naar de markt was gekomen. Je kocht er friet die naar friet smaakte. Broodje Kapsalon bestond nog niet. Alas, enkele migratiegolven later is de zeepman er niet meer. Je waant overal behalve in Nederland.

  Oh, de focus op de niet Nederlander zo lastig ?? Dacht ik niet….

  Have a nice day …hey chap so have you. Amsterdamse markt wijsheid. Hoef je toch geen “ikje” over te maken?

  Nederanders ruik je kilometers van te voren. Herken je. Pik je er zo maar tussen uit. Of alle Amsterdamse humor zo aardig is …weet ik niet.

  De nrc met 2 “ikjes”, de computer ….in de war? Geen idee.
  Dag dag, High 5.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.