Guur weer, natte sneeuw, malaise alom

stats-nov

U ziet het, teruglopende bezoekersaantallen en natte sneeuw, malaise alom. Ellende op ellende en het duurt nog zo allemachtig lang voordat het lente wordt.

Is er dan geen enkel lichtpuntje? Natuurlijk wel, er zijn altijd lichtpuntjes. Jullie opdracht voor december is om hieronder elk lichtpuntje dat je te binnen schiet te noteren. Voor iedere genoteerd lichtpuntje zal in de virtuele kerstboom een kaarsje worden ontstoken.

In november waren er 119 verschillende bezoekers, theoretisch gezien kunnen dat 119 kaarsjes opleveren. Dat wordt dan een donders volle kerstboom!

Tot slot de Reageerder-van-het-Jaar-Verkiezing. We houden het heel simpel. In het commentaar hieronder krijgt u de mogelijkheid uw favoriete reageerder te noteren. (op de winnaars van voorgaande jaren, DSR en HR kan niet gestemd worden). Zelf stem ik op Bertje en als er verder helemaal niemand stemt wordt Bertje automatisch Reageerder van het Jaar.

Dat idee alleen al is mijn eerste lichtpuntje en levert ook het eerste kaarsje op:

lichtpuntjes

 

 

151 Responses

 1. De Schrijvende Rechter

  Nou ja zeg! Eerst beweert HR dat iedereen met naam en toenaam moet stemmen en vervolgens worden anonieme stemmen meegeteld!

  Waar blijft trouwens het beloofde wekelijkse overzicht van de bezoekersstatistieken?

  Like

 2. De Schrijvende Rechter

  @HR
  “Ik beloof u dat ik elke maandag die cijfers open en bloot zal publiceren” – het zijn je eigen woorden toen je met de statistieken begon. En een week later liet je je er nog eens op voorstaan dat je je aan je woord hield.

  Nou, dan is het toch nog snel achteruitgekacheld.

  DSR draagt overigens al genoeg bij. Hij is reageerder, een regelmatige zelfs, geen medewerker.

  Like

   1. De Schrijvende Rechter

    @B
    Met kwaadspreken over je medereageerders word je geen Reageerder van het Jaar. De geschiedenis heeft deksels met donderend geraas op de rondwroetende neuzen laten neerkomen.

    Like

   1. De Schrijvende Rechter

    @HR
    Het wordt wel gelezen, zeer zeker wel, maar het beklijft niet.
    Schrijf dus liever beklijvender in plaats van te zwelgen in zelfmedelij.

    Like

   1. Bertje

    Ik vind het wel sneu voor notaris Ekkelenkamp dat mensen die haar naam googelen naar de HR blog worden verwezen (eerste 3 zoekresultaten). Zo krijgt ze nooit klanten….

    Like

 3. Anoniem

  Reageerder/ster van het jaar vind ik een holle leus. Reageersel van het jaar niet. Wat was de leukste reactie op dit jonge blog, en vooruit, wie plaatste ‘m? Want laten we wel wezen, van DSR is mij niet een leuke reactie bekend.

  Like

  1. De Schrijvende Rechter

   ‘Leuk’ is maar een (zegge: 1), tamelijk oppervlakkig, criterium.

   Trump is niet leuk, maar wel terecht Man of the Year. Hetzelfde voor Wilders met z’n TweeVandaag-bokaal.

   Like

 4. Diep treurig, schijtziek (inmiddels al maanden) en ontroostbaar verdrietig dat ik afgelopen jaar helemaal niemand in het hart heb weten te raken zodat zelfs het uit het oog uit het hart geen opgeld kan maken.Jullie zullen begrijpen dat ik me daarom maar van enige stemming onthoud gewoon omdat ik totaal niet in de stemming ben. Ondanks dit wil ik jullie allen een fijne kerst en een mooi 2017 toewensen, gewoon omdat ik niet haatdragend en eigenlijk gewoon een heel aardig mens ben vind ik zelf….

  Like

  1. hertje

   Nou, kop op Touwtje. Eigenlijk was jij de winnaar van de Luvienna Bingo. Hopelijk beurt dat je een beetje op?
   Jij ook fijne feestdagen, nou ja, zo goed mogelijk dan, en een mooi begin van het nieuwe jaar!

   Liked by 1 persoon

 5. Wat valt er niet aan te begrijpen aan het schijtziek zijn en dat inmiddels al maanden, HRW? U wilt details begrijp ik maar die zal ik u besparen ivm een hoge mate van onsmakelijkheid, overigens valt uw vooringenomenheid mij toch wel enigszins tegen… Kortom, het was om moverende redenen voor mij niet mogelijk om…ach laat ook maar…

  Like

 6. bookmarkmijnboek

  En dus doe ik iets met de rechter, ik stop een apholythgram van hem in de oven. Het is een prachtig beeld, maar de rijst zal hem niet overleven, daar heb ik weinig voorbeelden van,
  C)@@

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.