21 Responses

 1. De Schrijvende Rechter

  @HR
  DSR heeft daar nu eenmaal geen belangstelling voor, en het valt me van je tegen dat je oordeel afhangt vzn de omstanders. Mocht je advies nodig hebben, dan kun je je natuurlijk altijd tot DSR wenden via het bekende emailadres.

  Like

 2. De Schrijvende Rechter

  @HR
  DSR is helemaal niet conservatief, maar gewoon lui, of efficient zo je wilt. Hij blaast zijn partijtje mee en is zo tegen wil en dank al herhaaldelijk bloghart geworden, zelfs hier, tegen wil en dank.

  Je bent blogbaas met het laatste koppenwoord. Je oordeel weegt dus per definitie zwaarder.

  DSR had overigens helemaal niet de bedoeling koppen voor te dragen voor de VK, zou ook een beetje raar zijn als eea al is toegekend. Hij sprak slecht zijn waardering uit voor de creativiteit van zijn medereageerders. Zien wat jij d’r op eigen houtje weer van maakt, is nou juist een van de charmes van dit blog.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.