31 Responses

 1. De Schrijvende Rechter

  Wacht eens even… ziet DSR het nu goed dat HR zijn opmerking over greatest / sincerest form of flattery heeft aangepast zonder dat netjes aan te geven en dat hij bovendien DSR’s opmerking dienaangaande heeft verwijderd?

  Like

 2. De Schrijvende Rechter

  Van het willekeurig schrappen van zijn posts is DSR niet gediend. Daarvoor kun je ook bij andere blogs wel terecht.
  De blogbaas is veel te radicaal te werk gegaan, er was niks storends aan mijn reactie. Als je al geeneens meer een discussie kunt starten over de juistheid van een uitdrukking….

  DSR verwacht dat eea weer in de originele staat wordt hersteld, wat zullen we nou krijgen. Aangezien dit soort dingen me letterlijk zwaar op de maag wegen, denkt DSR niet dat hij in staat is tot enigerlei bedragen, totdat dit de wereld uit is.

  Like

 3. Anoniem

  dingen me letterlijk zwaar op de maag wegen het is zwaar op de de maag liggen. Of: het weegt veel, niet zwaar.
  DSR niet dat hij in staat is tot enigerlei bedragen Huh? Bedragen? Wordt DSR voor zijn aanwezigheid gedwongen hier te betalen?

  Like

 4. De Schrijvende Rechter

  @HR
  Als dat klip en klaar is, waarom dan alles onder het tapijt geveegd? En dan nog, je hebt zelf gezegd dat je het in DSR waardeert dat hij geen taalpurist- je had dus gerust een tegenargument kunnen poneren.

  Enfin, DSR is elders genoeg gekoeieneerd door blogbaasjes die meenden maar te kunnen schrappen ten koste van dezelve. Dit margewijkplaatsje is wel de laatste plek waar DSR dit had verwacht.

  Je moet het zelf maar weten: als je nog langer prijs stelt op de bijdragen van DSR, dan plaats je de oorspronkelijke gedachtenwisseling, of in ieder geval DSR’s bijdrage, weer terug in de originele staat.

  Like

 5. De Schrijvende Rechter

  @HR
  Pfff….’zeer geregeld’…, DSR is in ieder geval transparant en niet bang een vergissing toe te geven.

  Enfin, alles is prima, zolag je maar met je tengels van m’n reacties afblijft – en die van jouwniet al te zeer vervalst voor propagandadoeluiteinden-, opportunistisch stuk stuk onderhettapijtveger dat je d’r bent.

  Like

 6. De Schrijvende Rechter

  Tuurlijk, wie zal je ervan weerhouden je blogbaasprivileges te ontzeggen, zeker om er zelf wat voordeliger uit te komen…. Had echter verwavht dat je er terughoudender mee zou zijn, maar kennelijk kruipt bij elke blogbaas het bloed waar het niet gaan kan -milde glimlachicoon-

  Like

 7. De Schrijvende Rechter

  @HR
  Dat idee heeft toch wel veel haken en ogen. Je mag van een volwassen mens verwachten dat ie staat waarvoor ie schrijft. In het slechtste geval worden de reacties een onsamenhangend zooitje, omdat iedereen maar naderhand schrapt en wijzigt. En je roept een troep van smeertrollen over je af die tijdelijke reacties als bermbommen plaatsen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.