65 Responses

   1. Helaas ben ik door mijn verhuizing mijn glasfiber kwijt geraakt. Maar mijn Orange Live Box draait best snel, als het te traag is schakel ik op 4G over. U ziet het we hebben stroom in de Sjampoepel

    Liked by 1 persoon

   1. Ilona

    Mag ik hierop antwoorden?
    Zo nee doe ik het toch.Snif:
    Het twee na laatste woord van het rk leesplankje. Oooh… ben niet de enige die dit leerde. Thx hok

    Like

 1. Gravatarmysterywoman

  Bovenmeester Rozenwater heeft volgzame leerling beloond! Ilona, ik zal je niet meer promoten, want dat lijkt averechts te werken. 😉

  Like

   1. Gravatarmysterywoman

    Roos, leg me nou nog één keer duidelijk uit, wat voor mijzelf het voordeel zou zijn. Ik zie het nog steeds niet.

    Like

   2. Gravatarmysterywoman

    Ad 1–als m’n reacties maar kleurrijk zijn, dan is zo’n grijs gravatar niet belangrijk.

    Ad 2–reacties liken: alleen maar handig voor jou. Ik doe het liever met tekst.

    Ad3–naam en e-mailadres staan er bij mij permanent in, dus n.v.t.

    Ad4–Bij BasApie hoorde ik er ook gewoon bij, zonder avatar.

    Liked by 1 persoon

   3. Gravatarmysterywoman

    Ja, om gezellig met jou in discussie te blijven! Ik weet dat jij dat ook leuk vindt, getuige je discussie op het andere draadje met DSR.

    Liked by 1 persoon

   4. Vier reageerders gaven Ad’s kop hun goedkeuring, vandaar.
    Ik wil me er niet mee bemoeien maar moet toch kwijt dat Ad en ik gelijkstaan. Met dank aan de drie reageerders met een like via avatar, plus Gravatarmysterywoman zonder avatar Maar dat even voor de goede orde.
    Met dank!

    Ad Hok verdient hem sowieso.

    Like

   5. Vier reageerders gaven Ad’s kop hun goedkeuring, vandaar.
    Ik wil me er niet mee bemoeien maar moet toch kwijt dat Ad en ik gelijkstaan. Met dank aan de drie reageerders met een like via avatar, plus Gravatarmysterywoman zonder avatar Maar dat even voor de goede orde.
    Met dank!

    Ad Hok verdient hem sowieso.

    Like

   6. Ad Hok

    Natuurlijk wil ik de mensen wel uitleggen hoe ze zo’n prachtige gravatar kunnen bemachten. In mijn geval ben ik naar https://nl.gravatar.com/ gegaan. Instructies (of schrijft men in NL instrukties?) opgevolgd en klaar was Ad. Nou ja, misschien een heel klein valkuiltje, zoals bij de buren van Vuren te zien was, maar dat stelde echt niet veel voor.

    Overigens, voor de goede orde: vijf reageerders gaven mijn kop hun goedkeuring. Waaraan, opnieuw voor de goede orde en eerlijkheidshalve, onmiddellijk moet worden toegevoegd dat zonder lummels (goed he!?) reactie/reaktie, mijn kop nergens op geslagen zou hebben.

    Liked by 1 persoon

  1. Dank je wel Grav, het wordt niet meegeteld inderdaad.
   En op mijn opmerking wordt ook niet meer gereageerd, in vervolg op jouw vraag over uitleg van avatar.
   Nogmaals dank in elk geval 😉

   Like

 2. Zo is dat, Gravatarmysterywoman hoort er bij mij gewoon bij, net als iedereen, uitgezonderd Anoniem, of ze nou gravatars hebben of niet, of ze nou liken of niet, of ze nou af en toe eens iets zeggen of niet, of ze nou zeggen dat ze alleen maar tijd hebben voor snelle kopjes en daarom alleen hier reageren maar vervolgens best veel in discussie gaan of niet. Iedereen is en blijft welkom op die uiterst aangename site van mij.

  Maar ook hier is het sinds Anoniem opgedingesd is best leuk.

  Vraagje: gaan we nou wel of niet volgende week dinsdag iets doen? Ik heb het nog vrijgehouden, maar ja, je weet hoe dat gaat, familie- en andere verplichtingen die trekken als een gek aan mij en heerlijke vriendin. Terwijl ook zoon een keer meegaat, en die moet ook door Nederland rondgeleid worden en aan familie worden gelaten zien geworden geworden (Paul van Vliet, majoor Kees). “Oh wat ben je groot geworden” gedoe, jullie kennen het wel. En het is zo, hij is groot, en ik lijk met deze post wel heel erg op tramlijnacht, zij het dat de zinnen grotendeels kloppen.

  Like

  1. Gravatarmysterywoman

   Bas, ik heb je stille hint begrepen. Ik heb twee weken vakantie achter de rug, vandaar mijn overmaat aan reacties. Op 1 augustus nog lekker een weekje naar Portugal en dan moeten we er weer aan geloven.
   Groeten aan Apieknapie, die, als ik het goed inschat, al 17 of 18 moet zijn inmiddels.

   Liked by 1 persoon

   1. Heel duidelijk misschien alleen in jouw hoofd. Niet in het mijne in ieder geval. Maar we wachten nadere mededelingen welwillend af. Graag dan ook per mail een overzicht van wie wel en wie niet komt. Of alleen de eerste categorie als je weinig tijd hebt. Mocht het doorgaan dan zal ik overigens, gelet op wat er allemaal gebeurd is, alleen mijn eigen drankje betalen. Ja, dat hebben jullie er zelf naar gemaakt. Houtskool wil ik eventueel wel meebrengen, als daar behoefte aan is.

    Like

 3. De Schrijvende Rechter

  Stond DSR net op het punt om een account aan te maken, ziet ie dat HR wel de moeite neemt om een ander de voordelen uit te leggen, terwijl DSR het maar moest uitzoeken. Dan gaat het feest natuurlijk niet door, zeker niet na de door HR gepresenteerde drogredenen:

  Voordelen WordPress account:
  – Je kunt je eigen avatar kiezen, Niet meer zo’n anoniem grijs plaatje naast je reactie.
  Maakt me niet uit. Grijs staat DSR prima.
  – Je kunt reacties heel simpel liken. Handig ook voor de blogbaas die in één oogopslag ziet welke koppen in de smaak vallen.
  DSR neemt de moeite om met woorden te liken, ipv van de lujie klikspaan uit te hangen
  – Naam, emailadres worden automatisch ingevuld
  Dank voor de moeite, dar dat hoeft niet hoor.
  – In voorkomende gevallen kun je edit-rechten krijgen.
  Geen behoefte aan
  – Je hoort er eindelijk écht bij!
  Dat doet DSR als Aanjager en Bloghart – mocht dat ooit veranderen, jammer dan.

  Nadelen WordPress account:
  – Geen
  Toch wel: gedoe om niets, zie hierboven. Verminderde privacy, weer iemand die je gegevens heeft etc etc. Geef niet zomaar je emailadres weg, je hoort t overal!
  De povere ‘voordelen’ van HR maken het des te hallucinationanter dat ie zo loopt te drammen!

  Liked by 1 persoon

   1. Trap er niet in, dat gravatar is zo lek als een mandje. Trolley heeft dat afdoende aangetoond. Dat moeten we hem nageven. De man had gewoon gelijk. Alles ligt op straat als je een avatar neemt. Alles.

    Like

 4. De Schrijvende Rechter

  @HR
  Kun je voor de leek uitleggen wat een indenticon is en doet? Welke informatie wordt er nu over gebruikers verzameld en bewaard? En wat houdt dat de-anonymiseren in? DSR is juist gesteld op z’n anonimiteit.

  En waarom niet gewoon de ban op Anoniem gehandhaafd? Dat werkte toch prima?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.