31 Responses

 1. tramlijnacht

  Zoveel bezoekers? Allemaal fans van die rechter? Toe maar, je zou het zomaar niet geloven. Ook een zo goede schrijver van liefdesverdriet kan liegen, daar weet zijn object vast meer van. Aan de andere kant hoeft het geen collage te zijn. Misschien komen alle bezoekers van lummel hier ook, en dan telt het snel.

  Like

   1. tramlijnacht

    Zoals jij mij geloof ik leerde, lummel, maar het kan ook een ander zijn geweest. Als je dode vissen ziet liggen en voor het zelfde geld slapen ze: gewoon laten liggen. Een vis is een koning vergeleken met een vlogger, om over een blokker maar te zwijgen…Beter 10 bloggers/stres bij de buren dan een serpent bij Van Vuuren.

    Like

 2. De Schrijvende Rechter

  Nou had HR hier zojuist een hele aardige opmerking staan: “Mijn gedachteh dwalen af. Mijn oog valt op de titel van deze thread ‘Hou je gazen muil’. Waarom dat zo aardig was, zijn we inmiddels alweer vergeten, omdat Black Ops Team Rozenwater, ook voor al uw UFO-neerstortingen en asbestverwijderingen, inmiddels vakkundig heeft huisgehouden.

  Wat we inmiddels weten is dat we voor de Enige Ik-jesbespreking der Lage Landen uitsluitend terecht kunnen op: https://heerrozenwater.com/2017/07/31/ikjes-wijkplaats-week-31-2017/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.