Wil iemand morgen, 1 augustus, het maandelijkse statistiekpraatje van me overnemen?

Beste reizigers, morgen heb ik het hartstikke druk met een belangrijke bijeenkomst in Utrecht. Helaas dus geen tijd voor het maandelijkse statistiekpraatje daarom een vriendelijk verzoek om dat praatje  voor één keer van me over te nemen. Een korte terugblik op de afgelopen maand volstaat, de opkomst van GMW, de teloorgang van anoniem, aan veel meer hoef je geen aandacht te schenken. Zo belangrijk is het allemaal niet.

Met de statistieken gaat het verder uitstekend. Het jaar is 2016 is nu al ruimschoots verslagen. Ja, aan mijn toezegging de statistieken van dit blog geregeld openbaar te maken (unlike others) houd ik mijn nog steeds trouw. U weet ongetwijfeld waarom.

stats-juli2017

14 Responses

 1. De Schrijvende Rechter

  Je maakt er zelf maar een mooi verslagje van, HR – op woensdag, dan kun je de hoogtepunten van de Toogdag er ook nog in verwerken.

  Like

 2. De oranje rechthoek is groter dan de blauwe. Zeker weten. De oranje rechthoek gaat zeker groter worden. Ik voorspel dat de blauwe stabiel blijft. Dat ligt waarschijnlijk aan de tijd. Die wordt niet kleiner! Oranje boven blijkt hier maar weer eens duidelijk.

  Liked by 2 people

 3. Gravatarmysterywoman

  En ik ga morgen lekker vliegen, sorry Roos, maar dat van mij is geen smoes. Veel plezier morgen en vlieg elkaar niet in de haren, voor zover dat bij jullie nog mogelijk is. Is er nog een kalmerend vrouwelijk element bij?

  Like

  1. Ik herinner me nog dat je nooit es op vakantie kon vanwege je werk en kids. Je zou bij mij stiekem in de kofferbak kruipen richting Spanje.
   Betere tijden zijn aangebroken. Ik wens je een hele fijne vakantie!
   (En dat ik niet kan morgen, is geen smoes, maar helaas de omstandigheden waarmee ik te kampen heb. Ik geloof trouwens ook niet dat het een smoes is van Lummel, even op en neer vanuit zijn woonadres. 😉 )

   Like

   1. Gravatarmysterywoman

    Ah nee, Iloontje, zo was dat helemaal niet bedoeld. Ik zat lummel een beetje te stangen. Die kan er zelf ook wat van…
    Laat je lijf je weer eens in de steek? Ik hoop echt van niet.

    En ja, het gaat me financieel wat beter, dus eindelijk weer eens op vakantie. Hoera!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.