41 Responses

   1. Luvienna

    We schijnen allemaal dubbelgangers te hebben. In de wereld bedoel ik, niet hier op de twee sites. Ben benieuwd naar de mijne. O wacht, dat hoeft natuurlijk niet!

    Overigens is zo’n dubbele uitvoering van elk mens gruwelijke verspilling, natuurlijk. Doek er eentje op, da’s goed tegen de overbevolking. Uiteraard die andere; niet jijzelf :-p

    Liked by 1 persoon

   2. Gravatarmysterywoman

    Ik zie eerder in Henk de wederopstanding van Kees. Als de teksten wat uitgebreider worden is het wat makkelijker te raden.

    Like

   3. Gravatarmysterywoman

    Henk, ik heb zo netjes kleur bekend, nou jij nog. En….voor ons is het niet te controleren of we het juist hebben of niet. We moeten jou maar op je blauwe ogen geloven.

    Like

   4. Henk Verhoeven

    GMW,

    Bent u nu de Salomé uit het Evangelie van Thomas, logion 61 (Salomé zei: – Mens, wie ben jij? Je hebt je neergezet op mijn rustbed en je eet van mijn tafel, alsof je namens iemand komt. – Jezus zei haar: – Ik kom namens een gelijke. Mij werd gegeven van wat mijns vaders is. – Salomé zei: – Ik ben je leerling.), of bent u de Salomé uit de opera van Richard Strauss (van de dans van de zeven sluiers, en die het hoofd van Johannes de Doper op een zilveren plaat geserveerd verlangt, en krijgt!)?

    Like

   1. Henk Verhoeven

    GMW, nu deel ik weliswaar enkele punten met Johannes de Doper, maar om z’n lot te moeten ondergaan …

    Bij nader inzien: u zou mij dan wel eerst met een dans van de zeven sluiers moeten verleiden. Eerst verleid worden, dan mijn hoofd laten afhakken (en het kopje bij deze AVV laten bijwerken tot: GMW is een bidsprinkhaan – wanneer kunnen wij afspreken?

    Like

   2. Henk Verhoeven

    Ú hoeft niet overal op te reageren, mevrouw, niet op één-tweetjes en al helemaal niet met uw gebruikelijke platitudes. Dank u.

    Like

   3. Gravatarmysterywoman

    Ik meen me te herinneren dat ook Trolley, al vousvoyerend en mevrouw roepend, de meest vervelende en onaardige dingen tegen medereageerders kon zeggen, dus daar zullen we maar verder niet op ingaan, Luvienna.

    Like

   4. Henk Verhoeven

    Ja, GMW, u bent heus in staat tot het eventueel (en overigens beleefd) afslaan van een uitnodiging. Stilzwijgen was niet nodig, opportuun als een schoolmeisje konkelen met een derde evenmin. Wat zegt uw gedrag over uw vermeende integere houding?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.