29 Responses

 1. hert

  “En attendent Godot” werd halverwege de vorige eeuw geschreven door de Ierse schrijver Samuel Beckett en twee jaar later door hemzelf in het Engels vertaald in “Waiting for Godot”.

  Ata Kandó was een Hongaars/Nederlandse fotografe, maar vermoedelijk niet de fotograaf van dit Amerikaanse tafereeltje. Daar hebben we toch Heer Rozenwater weer bij nodig.

  Like

 2. Indra

  Dank hert voor deze toelichting. Toch altijd weer fijn als mensen antwoord geven op een vriendelijk gestelde vraag.

  Roos, als je inderdaad jarig bent op deze prachtige 10-10 datum, dan feliciteer ik je van harte, waarbij ik heel goed begrijp dat je het druk hebt. Om Ilona te citeren: een prettige dag nog verder…..

  Like

 3. hert

  Probeer eens een onvriendelijk gestelde vraag, Indra?

  Aanvullend wat correcties: het moet zijn Attendant, de autocorrectie zat me in de weg. En de foto is een afbeelding van S.B. himself, misschien met zijn vrouw of zijn minnares. Henk Verhoeven of Heer Rozenwater kunnen ons wijzer maken. De foto doet denken aan het werk van Avedon.

  Like

  1. Indra

   @hert Die zou ik jou niet durven stellen, aangezien de ervaring heeft geleerd dat jij in dat geval wel raad weet met de antwoorden. Je bent nogal rechtvoorz’nraap, toch?

   Like

  2. Henk Verhoeven

   De -iconisch geworden- foto van Samuel Beckett staat bekend als “The Eagle’s Gaze”. Deze foto werd genomen door de befaamde portretfotografe Jane Bown. De vrouw ernaast (herken ik niet, sorry) is fröbelgefotoshopt (zucht!) door de blogbaas.

   Like

   1. hert

    Dankjewel Henk. Met fotoherkenning is op internet ook wel wat te zoeken, maar nu kunnen we beter afwachten wat HR morgen na het uitslapen ervan zegt.

    Fijne avond!

    Like

   2. Henk Verhoeven

    Heer Rozenwater, twee foto’s naast elkaar plaatsen zonder verder enige bewerking – welke meerwaarde werden de bezoekers geacht op te merken?

    Like

 4. De Schrijvende Rechter

  Wat een prettig discours allemaal. Je hoort het haardvuur knapperen (en zo af en toe het jongetje de zwavelstokjes buitenstampij maken). Een mens zou er leeslustig van worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.