8 Responses

   1. Ad Hok

    Nou, Indra, dat pijltjes schieten deed ik in mijn kwajongenstijd ook, zo’n dikke zestig jaar geleden dus. Overigens, vrij onschuldig. Meestal ging het erom wie het verst kon schieten, of bijvoorbeeld een pijltje op een hoog balkon kon deponeren. Een lekker lange buis was een voorwaarde, met daaraan een aantal wasknijpers om hem vast te houden en goed te mikken.

    Liked by 1 persoon

Weersverwachting dinsdag 13 november 2018 tot zaterdag 17 november 2018: Het blijft droog met regelmatig zonnige perioden. Aanvankelijk temperaturen boven normaal, geleidelijk dalend naar beneden normaal.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.