9 Responses

  1. -----oh, asjeblieft?.....mevrouw??.....Och , laat maar.

    Me vriendje wil scheiding van boven. Ik ga dan scheef lopen. Ik zeg: niet gewoon stukie eraf van achter? Me vriendje is nu he-le-maal de weg kwijt..Leuk is anders. Dus…..net als vorige keer, kapper…graag..….wil je liever niet praten tegen me? Ik word daar stijf nerveus van.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.