15 Responses

 1. De Schrijvende Rechter

  ‘vrolijke oosterse tongval’? OMFG…. de rustieke mestlucht walmde zeker door de telefoon? ’s avonds Herman Finkers gekeken? Of hadden we te maken met een outsourceindier? Meteen maar babi pangang besteld?
  Eindoordeel: 2 (zegge: twee)

  Like

 2. Boer'nsmurf

  Zat ek wat bi’j te beun’n b’ij de Belastinktillefooooon (want de boerderi’j is niet veul meer, zeekers now de vrouw an’t sukkel’n mit et bien olde streupers bint ummes de beste boswagters – hahaha!), krieg ek een oardug vrouwgien an die li’jn. Zie proat’n wel ’n beetien bekakkert mit ’n eerpel in de strutte, da’j al gouw denk’n van now now, da’s hiel wat, mar dat viel disse keer nogal mit.

  Vreug zie, meneer, ek mudde op ’t formeliertien invull’n of as dat ek veule of weinug belastigge wille betaal’n. Ek zegge van, ’t is mi’j altemet geliek deerne, en oe zeekers ok, want ie klink’n assof ie de cent’n op de rugge hebb’n wass’n, mar was’t mi’j angeleeg’n dan zol ek, in et spreekwoordelukke e’spreuk’n, de inspecteur probeer’n wies te maak’n asdat ek mar ien nuchter’n kalf op stal hebbe stoan en de klep holl’n oaver et dikke zwien asdat ek tomit van ’t zoaterdagnacht zwart ebbe ‘slacht.

  En toen was zeekers ut duudelijk, want zie hink metien op.

  Hahaha!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.