Ad Hok moet blozen van vrij potige madam, te weten Tante Jet, het lopend buffet, tevens een bekende duokoppenfundamentaliste, en je mag ‘m er ook een cognakkie naastzetten

27 Responses

  1. De Schrijvende Rechter

   Ad schiet ‘m d’r weer raak in!

   HR is zeker met het verkeerde been uit bed gestapt. In plaats van te genieten van de kwaliteit op zijn blog, verlaagt ie zich tot schimpscheuten. Onplezierige herinneringen aan buurmanblog komen boven.

   Like

  1. De Schrijvende Rechter

   Ad Hok moet blozen van vrij potige madam, te weten Tante Jet, het lopend buffet, tevens een bekende duokoppenfundamentaliste, en je mag ‘m er ook een cognakkie naastzetten

   Like

 1. De Schrijvende Rechter

  Ben blij dat HR zich iets gastheerdelijker opstelt.

  Ben trouwens wel benieuwd hoe HR het gaat oplossen met de eindstand aan het eind van het jaar. Krijgt iedere deelkopbijdrager een punt? Of wordt wordt het punt verdeeld? Gelijkelijk perdeelnemer of naar rato van inbreng? Wordt dat laatste inhoudelijk bekeken of of basis van het aantal letters/woorden?

  HR heeft zich wat aangehaald. Hij kan maar beter een notaris inhuren, een echte ditmaal.

  En na de Amerikaanse mid-term elections begint hier de Reageerder van het Jaar-verkiezing weer…. Hopelijk heeft HR geen vakantieplannen.

  Like

   1. De Schrijvende Rechter

    Pfff..het lijkt me eerder dat gedoseerde assertiviteit t.o.v. impertinente blogbazen wonderen doet, maar HR mag het van spinnen zoals ie het wil.

    Blij te zien dat ie op voorspraak van DSR al tijdig het belang van goedverlopende verkiezingen ziet. Vorig jaar stond de blogbaas daar nog helemaal niet voor open.

    Like

   2. Edward

    HR is een luiaard: kopjes verhaspelen, hoeft-ie dan niet te kiezen. Denkt-ie meer mensen mee te pleasen. Not. Verkiezingen opzetten, maar geen zin hebben in de uitslag. Zeg het maar, DSR, welke uitslag wil je zien (top-3)? Alles valt te regelen – zie de uitslagen van de laatste twee Reageerders-verkiezingen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.