Statistieken januari 2019

Bespreking statistieken januari
Al drie jaar achtereen laat de maand januari hetzelfde aantal views zien maar de visitors nemen gestaag toe (van 170 naar 263). Wie zijn toch die visitors die gestaag toenemen? Het lijkt op een wonderbare vermenigvuldiging want het clubje reageerders (zeer gewaardeerd overigens) is al jaren hetzelfde gebleven.

Uitgelichte januari koppen
Hieronder ziet u de koppen die er in januari 2019 zijn uitgesprongen. Staat uw kop erbij? Kijk vlug!

Overige zaken
Is er verder nog iets te melden? Huwelijken, sterfgevallen, spannende roddels? Nou niet echt. We hebben zoals gewoonlijk weer trammelant met de Schrijvende Rechter.

RSB repte over mekkerende kinderen en DSR sloeg toen aan: Hoe durft iemand iets negatiefs over mijn kind te zeggen, dat mag niet, dat kan niet, dat is verschrikkelijk! (wel lief van DSR hoe fanatiek hij opkomt voor zijn eigen bloed, dat geeft toch aan dat hij diep van binnen een goed hart heeft).

Uw blogbaas werd gesommeerd RSB bestraffend toe te spreken en uw trouwe blogbaas was zelfs zo gek dat te doen maar… deed dat op licht ironische wijze. DSR ontstak in toorn (“Ik pas ervoor om door jou in de zeik te worden genomen op oneigenlijke gronden, zoals je doet via je aanspreking van RSB. Inmiddels is het hier even onaangenaam toeven als bij APD. Je bekijkt het maar.“) Bekijk het maar mooi zélf reageerde uw blogbaas en hij vroeg zich af hoe iemand die zelf zeer geregeld zeer kwetsend kan uitdelen zo ontstellend overgevoelig kan zijn.

DSR eiste voorbeelden van de door hem gekwetsten en uw blogbaas noemde die voorbeelden. DSR deed daarop een oproep aan alle gekwetsten om zich kenbaar te maken en hij zou dan zijn nederige excuses aanbieden. Niemand meldde zich (logisch, je gaat toch niet openbaar bekennen dat je je door DSR gekwetst hebt gevoeld?).

Pawi meldde zich nog wel met de volgende reactie “Nooit ruzie gehad, nooit gekwetst, heerlijke pittige discussies, zelfs kortdurend een lijstverbond.” Tja, pawi, het vleesgeworden harmoniemodel, maar DSR was in de wolken met haar steun. Zie je wel, niemand heeft zich ooit door mij gekwetst gevoeld!

Week 1 zette gelukkig alles in het juiste perspectief: “‘t is goed hoor, beledigde onschuld. Sterkte met de zware aantijgingen“. Ondertussen typeert DSR degenen die het niet met hem eens zijn als volgt:

Inmiddels denkt een kwezel-smaldeel op dit margeblog daar anders over. Elkaar naar de mond praten schijnt ineens het hoogste goed te zijn. DSR zou zich schamen bij dezulken in de smaak te vallen.“.

Nee hoor, dat is helemaal niet beledigend, DSR beledigt nooit iemand. Hij wekt hooguit wel eens wat wrijving op.

1 Response

  1. Luvienna

    Nou, dat is een mooi kijkje in de blogbaaskeuken, Roosje. En wat fijn dat de blog-community jou dus minstens één keer per maand zo’n hoogtepunt bezorgt, als je weer je statistiekpraatje mag schrijven! 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.