20 Responses

 1. Hannah

  Vanmorgen fietste ik mijn ketting van mijn fiets! Ook dat nog. Want ook kwam ik tot de vreselijke ontdekking dat ik gisteren, 1 augustus, een zéér belangrijke taak was vergeten nl het statistiekpraatje over juli!
  Nu, met de fiets aan de hand, toog ik naar het bureel van het HR-blog. Ik ga naar binnen, de deur staat zowaar open, het geeft me een welkom gevoel. Ik kijk nieuwsgierig rond en zie een prettige ruimte met moderne kunst aan de muur, een bureau met daarop een enorm beeldscherm, en een raam dat uitzicht geeft op een prachtige tuin. Wel enigszins besmuikt loop ik verder en neem een kijkje in de AVV-keuken. De wanden daar zijn, verrassend, behangen met winnende koppen van jaren! Ik zie verder laden en kasten uitpuilend met afbeeldingen, keurig gecatalogiseerd, dat wel! Hé daar een map met statistieken! Dáár ben ik nl op zoek naar want hoe kan ik in godsnaam een statistiekpraatje houden als HR die mij niet doet toekomen!!
  Waar is de HR? Brutaal trek ik nog een paar deuren open, pardon de slaapkamer maar ook hier tref ik géén slapende HR. Terug naar de werkkamer valt mijn oog op een gele sticker op het beeldscherm en lees:
  IK BEN FIETSEN!! hg HR

  Geliked door 2 people

   1. Indra

    Wat lijkt me dat heerlijk om weg te zijn, terwijl alles gewoon doordraait. Ik ben jaloers op je, Roos! Veel plezier nog!

    Like

 2. Indra

  😆
  Een prachtig verhaal, Hannah. Je kan er wat van! Het wordt tijd dat je opdrachtgever wakker wordt en zijn taak net zo serieus neemt als jij dat met de jouwe hebt gedaan. Zeer beeldend allemaal, ik zie het helemaal voor me…

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.