37 Responses

   1. Ad Hok

    Als ik mij niet vergis werd de kop vroeger nog weleens veranderd. Zeker teveel werk nu.
    Maar het maakt niet uit; ik heb mijn punt gemaakt.

    Like

   2. Indra

    Je zou in ieder geval de hoofdletters in kleine letters kunnen veranderen, Roos. Ik word heel kriebelig van dit geschreeuw. Ben bovendien behoorlijk onwetend op scabreus gebied, want ik kende de term niet. πŸ˜‰ Maar dat is mijn probleem, haha!

    Like

  1. Indra

   Is Lorelei ook zo’n durfal dat hij in HOOFDLETTERS durft te schrijven wat zijn oorspronkelijke nickname hier was? Bij terugblikken op inzendingen van de afgelopen jaren zie ik toch heel veel namen die plotseling verdwenen zijn, o.a Henk Verhoeven, Arno Niempjes etc.

   Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.