Statistieken september 2019

Geweldige en onverwachte toename in het aantal likes!

Luvienna schrijft deze maand het statistiekpraatje

Kijk hierboven: heel veel meer likes in september – HeRoWa wordt nog beroemd met zijn blog! 😉

Begin september waren we allemaal (allemaal? Ja, vast wel) fanatiek aan het duimen voor Ad Hok en familie, omdat orkaan Dorian (man? vrouw?) op Florida afraasde, waar AH in het noordelijke puntje aan de kust woont. Ad Hok verblikte of verbloosde niet en zei stoer dat ze niet gingen evacueren. AH bleek gelijk te hebben want bitch Dorian overleefd. Gelukkig maar, want wat hadden we zonder onze koppenkampioen gemoeten!

De Ikjes waren in september niet bijzonder opmerkelijk – zoals meestal dus. HeRoWa en Luvienna constateerden dat de kinderIkjes steeds ongeloofwaardiger werden. En Ad Hok had bij een ietwat discutabel Ikje de opmerking: “Of het nu gaat om kassameisjes of klasgenootjes, ik ben niet zo’n fan van ikjes waarin de onwetendheid van anderen ten toon wordt gespreid.” Kennelijk zag het noodlot dat als een provocatie met als gevolg dat AH twee dagen later prompt op een kassameisje-Ikje werd getrakteerd. Hij was wijs genoeg om daarop te reageren met ‘Ik zeg maar zo, ik zeg maar niks’.

Minder leuk: Anne, een reageerder die een tijd geleden is opgehouden met reageren, bleek tegen eind 2018 overleden te zijn. Haar echtgenoot, die in 2017 nog een mooie karakterbeschrijving van zijn vrouw op zijn blog had geschreven, is vrij kort daarna ook overleden.

Mensen die lang en gelukkig bij elkaar zijn geweest, kunnen vaak niet zonder elkaar verder leven.

Met dank voor het speurwerk van HeRoWa.

Een andere min of meer voormalige reageerder, ons aller roemruchte maar toch geliefde rechtertje DSR, keerde terug! Helaas heel kortstondig. Rechtertje, keer weerom alsjeblieft!

Verder bleek de blogbaas zo nu en dan zelf niet meer te weten welk plaatje hij al eens eerder had geplaatst, maar gelukkig is daar altijd Indra, die hem daar vriendelijk op wijst, vaak in samenwerking met Ad Hok, het IJzeren Geheugen van het Rozenwaterblog.

Indra is overigens als de dood voor spinnen; een wetenschap die Luvienna aangrijpt om haar kopinzendingen zoveel mogelijk met spinnen te bevolken.

Even leek een frase uit een populair liedje trending te worden als kopinzending en –keuze, maar dat hield al snel weer op.

Tot slot de vijf mooiste koppen van september, uiteraard volkomen naar mijn eigen mening:

In de fucking gloria

Rozenwater (van het plaatje verdenk ik HeRoWa een beetje dat dat zijn tactiek was 😉)

Tegenwoordig zijn patiënten assertiever en hebben een grotere mond

Dit is me veel te zweverig!

Hier ligt een aan lager walvis

Zo. Wie wordt de schrijver van het statistiekpraatje van oktober?

13 Responses

 1. Indra

  Dat zijn weer prachtige notulen, alom aanwezige Luvienna, over het wel en wee van ons kleine clubje. Ik zal proberen over de maand oktober een zelfde soort verslagje te doen maar, zoals ik al eerder schreef:de herfstvakantie valt in deze maand, dus garantie van alom-aanwezigheid kan ik niet geven. Ik doe mijn best.

  Fijn dat Ilona er weer is en ik hoop van harte dat het weer wat beter gaat met haar man. Sterkte, Iloon, en ook nog gefeliciteerd met de geboorte van je kleinzoon!

  Like

  1. Luvienna

   Belandde Ilona in de spambox?

   Mijn professie van schrijven maken… 🤔 Misschien doe ik dat nog weleens. 🙂

   Die Rozenwaterkop was dus een geweldige verrassing voor je! 😉

   Zoals ik het me herinner heb je wel eens een eerder gebruikt plaatje geplaatst, maar als Indra of Ad Hok je daar dan op wezen, verving je die braaf.

   Like

  1. Luvienna

   Ik doe wel iets met schrijven maar niet professioneel. Ik heb een website met schrijftips en ikben momenteel heel druk met het redigeren, schrappen in, en herschrijven van mijn – hopelijk – eerste gepubliceerde boek. 🙂

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.