8 Responses

  1. Zo’n kwelling is het verzinnen van een kop nou ook weer niet, Roosje, maar ik moet toegeven dat ik wat minder geïnspireerd ben dan een tijd geleden. Laten we inderdaad kijken hoe het gaat met een wekelijkse kop; dat bespaart jou ook veel moeite om elke dag een plaatjes of gifje te vinden die kopwaardig is.

   Het Ikje: ik reageer daar ook niet vaak op, maar ik vind het wel leuk om te lezen (wat op de NRC-site niet kan zonder abonnement). Het is helemaal aan jou of je wel of niet overschakelt naar een weekplaatsing.

   Het is inderdaad jammer dat het wat aan het aflopen is, maar alles heeft nu eenmaal een einde. Als dat einde eenmaal is bereikt zal ik het toch zeker missen.

   Geliked door 1 persoon

 1. Bint

  Beste Heer Rozenwater, de beslissing om hier af te bouwen/te stoppen getuigt alleen maar van realiteitszin en moed. Ik meen dat er ergens in 2006 begonnen werd met het plaatsen van de Ikjes in de NRC en nu, 14 jaar later, is het format zo dood als een pier. Achterhaald, slaapverwekkend en totaal niet amusant meer, gelijk onze zelfbenoemde recensent…

  Aangaande het koppenspel zou ik willen opmerken dat u jarenlang bijzonder uw best hebt gedaan en veel heel leuke AVV’s tevoorschijn hebt getoverd, maar ook dit spelletje heeft de pensioengerechtigde leeftijd bereikt imho.

  Wat de buren verder doen zou u volledig koud moeten laten. Laat ze nog maar even spartelen en elkaar omhelzen in het veel te krappe, troebele vijvertje, totdat ook zij tot het door u reeds verworven inzicht komen.

  Ik wens u allen hier een beter jaar dan het achter ons liggende.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.