22 Responses

 1. OK, hier is mijn voorstel om van 2021 een prachtjaar te maken.

  Jarenlang hebben we geleefd met twee blogs en blogbazen die constant met elkaar overhoop lagen. Sommigen, zoals Ilona en ik, reageren op beide blogs onder dezelfde naam, naar het schijnt zijn er anderen die daarvoor verschillende pseudoniemen hanteren. Hoe dan ook, erg omslachtig voor iedereen, omdat er vaak van het ene naar het andere blog wordt gerefereerd. Zo heeft mijn bijdrage op een AVV op het Rozenwater blog meer reacties bij Van Vuren opgeroepen dan bij Rozenwater zelf. Beide blogbazen kenmerken het rivaliserende blog als bloedeloos. En laten we eerlijk zijn: geen van beide vertoont veel aanwas van nieuw talent.

  De oplossing ligt zo voor de hand, dat het verbazingwekkend is dat niemand er al eerder is opgekomen: laat de beide blogs fuseren! Een enkel blog (“Vuurwater”? of misschien meer toepasselijk “Water en vuur”?) zou het leven van iedereen vergemakkelijken. Reageerders hoeven niet meer tussen twee blogs te laveren. Minder werk ook voor de blogbazen die de taken kunnen verdelen, bijv. Bas de ikjes en Rozenwater de koppen o.i.d.

  Win-win, lijkt mij. Allerbeste wensen voor 2021!

  Like

   1. Het woord “bijdrage” was misschien niet erg zorgvuldig gekozen. Ik doelde op mijn opmerking over het “lesbische stel in Marken”. Behalve jij heeft daar hier niemand op gereageerd, terwijl het er bij de buren een hele discussie over is ontstaan.

    Like

 2. De fascinatie van Heer Rozenwater met statistieken blijf ik koddig vinden. Als uitlokkertje plaatste ik derhalve een staafdiagram zonder y-as. En ja hoor, hij liep er met boter en suiker in!
  Desalniettemin houden we allemaal van elkaar en wens ik echt iedereen hier een prachtig nieuwjaar.

  Like

 3. Ook ik wens jullie een gelukkig 2021.
  Dat we allemaal weer opkrabbelen uit het donkere dal.
  Voor mij is een nieuw tijdperk aangebroken, man verloren en direct daarop geveld door corona.
  Het heeft me een ziekenhuisopname opgeleverd en heb ik dus weer ingeleverd.
  Ik begin gewoon weer van voor af aan!

  Enfin, het allerbeste voor iedereen en bovenal: vrede op aarde 🕊

  Geliked door 1 persoon

  1. Indra

   Ah, Ilona, wat fijn dat je er weer bent! Ik maakte me al zorgen over je omdat ik je een poosje niet gezien had. Voor jou dus een dubbel moeilijk jaar! Heel veel sterkte met het verlies van Gijsbert, Je lijkt me ontzettend flink. Goddank heb je je lieve Indra en je zoons. Dikke knuffel voor jou. Liefs, Indra, de tweede!

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.