17 Responses

   1. Beetje merkwaardig idee dat ik, en zeker ook Ilona, hier niet meer zouden “durven” reageren, of dit blog zouden boycotten. Er zijn door de jaren heen periodes geweest waar ik wat minder vaak reageerde dan gedurende andere. Meestal was het een kwestie van gebrek aan inspiratie. Daarbij komt dat ik momenteel bij mijn dochter verblijf, waar mijn vrouw en ik babysitten voor kleinzoons van 5 jaar en 7 maanden. Daar hebben we onze handen aan vol. Da’s alles.

    Geliked door 2 people

   2. Zoals Ad zegt, dank Ad, waarom zou ik niet durven?
    Ik loop al heel wat jaartjes mee.
    Maar soms doen zich gelegenheden voor, zeker na de laatste twee jaar, dat de zin en onzin een beetje zijn weggegleden.
    Verder maakt m’n inzending het wel duidelijk, denk ik.

    Geliked door 2 people

 1. pawi

  Niemand zal je tegenhouden. Ik kijk elke dag naar je afbeeldingen bij de ikjes. Meestal knap gevonden, soms minder geïnspireerd.
  Ik reageer meestal niet, nu dus wel, en laat je weten dat je blog dagelijks wordt gezien en gewaardeerd. Ook door mij.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.