26 Responses

 1. Indra

  Wat dan toch weer jammer is, Bas, is dat je ondanks je positieve opmerkingen richting Roos en mij, het niet kan laten negatief te zijn over iemand die onder een volgens jou oubollig palindroompje reageert met one-liners. Niets is minder waar en deze opmerking doet veel af aan de ogenschijnlijk door jou gestarte vredesonderhandelingen….

  Like

  1. Indra

   Vast niet Luvienna. Na zo’n opmerking van je kinderen kan je beter je verblijf in de huiskamer nog even rekken, want ze hoeven niet in alles hun zin te krijgen. 😉

   Nou ja, ze kunnen beter hun ouders wegkijken dan wegkijken in het algemeen…

   Kopieer maar niet te veel teksten van Mark hierheen, Roos, anders wordt het hier ook onleesbaar. Mark heeft gelukkig zó veel zelfkritiek, dat hij zijn teksten ook zelf onleesbaar vindt. Dat zouden meer mensen moeten hebben…

   Wat betreft de afbeelding: zit me suf te piekeren, maar kan niks origineels bedenken.
   Heeft Hannah als kunstliefhebber een idee?

   Like

   1. Hannah

    In de bijgevoegde link wordt duidelijk, na eerst 3 andere echtparen genoemd te hebben, dat het gaat om het huwelijksportret van echtpaar Casteleyn, een uitgever in Haarlem, zie links de boeken. Dat was een hele zoektocht voor echte speurneuzen. Het lijkt erop dat de heer 4 vingers opsteekt.
    Tja en nu nog een leuke kop,…

    Geliked door 1 persoon

 2. Indra

  Bas mag zijn al te zelfstandige en eigenwijze smartphone wel eens tot de orde roepen, want ik neem aan dat hij “geïntrigeerd” wilde schrijven en niet “geïntegreerd”.

  Een goed geschreven “schurend” ikje. Plaatsvervangende schaamte als je ziet wat er allemaal nonchalant weggegooid wordt in ons dorp, terwijl er wel degelijk prullenmanden staan. Vooral peuken van filtersigaretten zijn voor mij een blijvende ergernis.

  Geliked door 2 people

 3. Hannah

  @Indra
  In de stoel hangen en mopperen maar, dat moeten ze verbieden roept hij steeds getergd. Toch blijf ik kijken!
  @AdHok
  Het lijkt van haar een poging om de dans nog te ontspringen maar hij houdt haar stevig vast, ze is van mij!

  Geliked door 1 persoon

 4. Indra

  Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat Bas zijn monologen zat is en op handen en voeten weer richting dsr kruipt. Niet doen hoor, Bas, je besluit was juist zo ijzersterk. Even doorzetten!

  Wat betreft het ikje: het lijkt me duidelijk dat het om Job Cohen ging (voor mij nu de man met de mooie stem bij 2 voor 12 en niet meer de burgemeester!). Een makkelijk herkenbaar iemand en of de schenking van Arnoud nou altruïstisch was of niet, het levert een aardige anekdote op.

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.