24 Responses

 1. Gravatarmysterywoman

  Ik ben altijd weer verbaasd door de diversiteit van de afbeeldingen die HR aanbiedt. Dit plaatje fascineert me bijzonder omdat ik zo graag de betekenis zou willen weten van de mensenmassa die de persoon op de voorgrond aanstaart. Heeft iemand hier een idee over?
  HR zelf?

  Like

   1. Gravatarmysterywoman

    Luvienna: ja, het lijkt me in ieder geval iets met ” de eenling tegenover de massa”, op welk gebied dan ook. Maar misschien zoek ik te ver.

    Like

   2. Luvienna

    ’t Is kunst, he. Iedereen heeft zijn eigen interpretatie. :-p

    Zo zou ik hier zomaar The Day of the Triffids in gesymboliseerd kunnen zien. 😉

    Like

   1. Gravatarmysterywoman

    Bedankt voor je uitleg, HR.

    Op 1 augustus hoop ik in Portugal te zitten, maar los daarvan heb ik niet zo’n behoefte aan dit soort bijeenkomsten. Je hebt overigens het beste paard van stal hannah vergeten in je opsomming. Misschien vindt zij het wél leuk.

    Worden het een soort fusie/vredesbesprekingen tussen jou en Bas of blijven jullie elk je eigen weg gaan?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.