34 Responses

   1. Luvienna

    Die man komt het huis binnenrennen en roept: ‘Mien! Ik heb de loterij gewonnen! Pak de koffers!’
    Mien: “Ja, goed! Wat moet ik meenemen: winterkleren of zomerkleren?’
    Man: “Maakt me niet uit, als je maar oprot!”

    Liked by 2 people

 1. Ja die kende ik ook achteraf, toen ik de clou hoorde. Gemeen mopje.

  Qua kop, met excuus en innige toegenegenheid aan Bertjens … er stonden er betere in het rijtje. Vind ik dan weer mal mannetje dat niet tegen zijn verlies kan dat ik me d’r eentje van jullie allemaal ben. Die van Letterzetter over die condooms daar had ik wel mee kunnen leven, sterker nog, was in alle objektiviteit de allerbeste, nog voor het kromme gevalletje.

  Like

Negeren en tot tien tellen werkt soms het beste...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s