13 Responses

  1. Luvienna

   Dank je wel, Hannah!

   Het is inderdaad wel érg rustig qua koppeninzendingen. Kan toch niet aan de plaatjes liggen. Is iedereen nog met kerstvakantie? Of zo in de januari-blues dat er niks meer uitkomt?

   Like

 1. De Schrijvende Rechter

  Het kan natuurlijk ook aan de kwaliteit van het gebodene liggen. DSR heeft al eens een balletje opgeworpen over aardige afbeeldingen, maar daar heeft de blogleiding, gezien het zoveelste flauwe plaatje vandaag, geen oren naar.

  Het is midden-januari – met blijft liever in de hangmat liggen.

  Like

 2. De Schrijvende Rechter

  Ik heb je al een en andermaal een levensvatbaar thema aan de hand gedaan: JdW had een prachtige collectie mooie zwart-wit-foto’s, nieuws en dagelijks leven uit Nederland anno die goeie ouwe tijd van toen. Als kunstzinnig afbeeldingsexpert kun je daar vast wel iets mee.

  “AVV’s worden hier overigens vooral geplaatst vanwege de esthetische waarde (…)”
  -Homerische schaterlachicoon-

  Inderdaad, smaken verschillen. Enerzijds is er de smaak van HR, anderszijds de smaak van de complete volksstammen die inmiddels niet meer het reageren op AVVs.

  Kom op. HR! Met fris elan, d’r tegenan, en logenstraf APD’s laster dat je koppenrubriek, de kroon op je blog, een verlopen muf hoekje is! -energieke glimlachicoon-

  Like

 3. De Schrijvende Rechter

  @L
  Zit niet zo te stoken – wil je soms graag ruzie in de tent?

  @HR
  Zie hier het verschil tussen DSR en HR: eerstgenoemde wil slechts reactie verwijderen die niet terzake doen, om 1 (zegge: een) draadje uit duizenden on-topic te houden. Inhoudelijke kritiek treedt hij daar welwillend tegemoet. -mild-bezadigde glimlachicoon-

  HR wil echter hakken in berichten die hem inhoudelijk niet aanstaan, komt met allerlei eisen vammedittemedatenmezussemezo, in plaats van welwillend kennis te nemen van aanmoedigende suggesties.

  Relax, HR – met DSR is het goed bitterballen eten, niet zo gauw boos worden -milde glimlachicoon-

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.