Denkend aan de bezoekersstatistieken zie ik een rustig deinend zeetje nergens naartoe gaan

bezoekers-week36

Waar zal ik het de volgende keer over hebben was mijn verzuchting vorige week. Zoals u op het plaatje kunt zien zijn de bezoekersaantallen stabiel. Als een rustig deinend zeetje kabbelt het hier voort, geen uitschieters, geen diepe dalen. Herfstgasten loopt prima maar heeft daarbij ook geen onverwachtse toeloop gegenereerd. Wat valt er dan nog over te zeggen? Niets, absoluut niets en dat gaan we ook absoluut niet doen.

Waar moeten we het dan over hebben? Het Herfstgastenconcept bevalt me uitstekend en vooruitlopend op mijn eigen optreden (over een maand of zes, na Luvienna, Ad Hok, Bertje, Touwtje en Apiedapie) wil ik alvast een voorproefje geven van wat ík leuk vind.

In het algemeen luchtige kost. Dit is een amerikaan die zich heeft gespecialiseerd in straatinterviews en op kosten van zijn fans de wereld rondreist:

Wat minder luchtige kost, Corey Gil-Shuster en zijn project: “Ask an Israeli”.

JP Sears, how to become gluten Intolerant

28 Responses

  1. Denkend aan is van Denkend aan Holland of zo??
    nergens naar toe is van Anatevka I would make one round staircase even longer leading nowhere just for show?

    De zee is als ik ’n maand of wat FB overzie ’n inpiratie bron bij uitstek: Dag , nacht weer maakt niet uit. Dan de golven..Onuitputtelijk.
    Bloemen zelfde laken ’n pak. Je hebt er specialisten bij. Ene prentje mooier dan het ander. De Russin, De Thai. ze kunnen er wat van.

    Nu dan de variant : De deinende zee. Alas iedereen mee!. Zal alles toch wel goed komen? Waaron niet?
    Rotsvast vetrouwen in de Schipper.

    Like

  2. Wat deint het hier lekker ik val er bijna van in slaap…
    Een herfstgast die na één week niet verder is gekomen dan een beetje nep worstelen, tsja daar krijg je de handen niet van op elkaar…
    Misschien moet er een creatorium aan uw blog gekoppeld worden Heer Rozenwater of zijn daar geen fondsen voor?

    kabbeldekabbeldekabbeldekabbel

    Geliked door 1 persoon

    1. De Schrijvende Rechter

      Het ware leven stelt ook zijn eisen. DSR kan hleaas niet altijd alles uit z’n handen laten vallen.
      Het is vooringenmenheid troef, een nepworstelen-stom-reflex. Of men wil meteen je mening over zin van het leven over een er aan de haren bijgesleepte toestand in de wereld.

      Een matig, pover publiek. DSR had het verwacht, maar toch valt het tegen.

      Maar zodra hij tijd heeft, rond hij het fragment af – en drie nieuwe fragmenten staan klaar om op de volgende draad te worden geplaatst.

      Like

      1. Touwtje

        Persoonlijk had ik iets anders voor ogen vwb het herfstgastgebeuren maar oké het is wat het is en daar moet ik het maar mee doen… Overigens is er van mijn kant geen sprake van vooringenomenheid beste DSR, gezien uw verleden/heden als enige (op het HRW blog) door HRW officieel (of is het officieus?) aangesteld ik-jes jurylid, verwachtte ik een literair zwaargewicht, logisch toch? Mij valt het i.i.g. tot nu toe tegen, zegge een -3, maar misschien moet u nog even loskomen dat kan natuurlijk ook, we wachten het maar af…

        Geliked door 1 persoon

      2. De Schrijvende Rechter

        Dat bedoel ik nou, HR. Met zo’n dedainistische houding jaag je de mensen in de armen van Trump en Wilders. En het moedigt DSR ook niet aan om eens uit te leggen wat dit fragment nu voor hem betekent, in den brede en diepte.

        Like

      3. De Schrijvende Rechter

        @Touw
        DSR is niet ‘aangesteld’ en al helemaal niert door HR, maar vereert dit margeblog met zijn aanwezigheid tot verheffing van de lezers die nog niet te ver zijn afgetakeld.

        Je clichebeeld en -verwachtingen (zeker een stukje Adriaan van Dis, Koot&Bie, Gore Vidal, Andre van Duyn voor de verstrooiing, keurig-keurig) zijn, en zullen gelukkig ook niet uitkomen. Liife with it, zeggen ze dan hiernaast. Maar hou vol – in het tweede blokje binnenkort een aantal aardige fragmenten over het thema ‘geloof’, er zit vast wel iets voor je gading bij.

        Like

      4. Rechterinnetje in den Belgenlande

        Lieve DSR,

        “Het publiek stelt vragen zoals die hem zinnen. Hij vinkt geen lijstje af, zoals gewenst door de gast.
        Als de gekozen fragmenten niet toegelicht worden, of als antwoorden zijns inziens niets zeggend of mat zijn, dan schuift het publiek het een en ander met een vrijmoedig gebaar terzijde.

        Daar kan uiteraard vervolgens dan weer over nabeschouwd worden.

        Als het eea niet tot genoegen is: jammer. Daar hoeft het publiek niet voor te worden beschimpt.”

        (Vrij naar DSR)

        Hg,
        RidB

        Like

  3. Touwtje, weleens free combat gezien? Serietjes achter elkaar?
    Alles zeer serieus. Gemorst bloed laten we liggen, maakt de ambiance stemmiger.

    Ik denk dat je de eerste afleverigen moet nemen zoals ze zijn.
    Oh , u wilt het concept in 2 x panklaar vuurvast.?
    Veel plezier.

    Like

  4. Touwtje
    Dat toneelstukje is “not my cup of tea”.
    Trouwens, free combat, kooivechten zeg maar is mens onterend. Dat is zonder enig voorbehoud, rammen, ’n Complete markt,, het gokelement..wie wint? Ik had destijds 1 favoriet. Vooruit. En dan.? Dan niets. Je wilt niet weten wat er in omgaat.

    Like

  5. Touwtje

    @DSR 4:51
    Excuseert u mijn lompheid alstublieft, ik was in de stellige overtuiging dat u na de kaltstellung ergens anders hier een anstellung had verworven, my bad… 😳 Niks geen literair zwaargewicht dus maar gewoon iemand met een mening die af en toe de Donald Duck heeft gelezen, nogmaals excuus voor mijn lompheid maar met mijn nog beperktere literaire kennis weet ik het niet anders te omschrijven…

    U noemt wat voorbeelden waar ik me niet echt in kan vinden, sorry! Clichématig zit ik op een ander spoor, eerst had ik nog de hoop dat iemand G. v.h. R. of WFH had opgegraven en gereanimeerd, dat zou ook best gekund hebben maar dan heeft een of andere onverlaat er een Trump chipje ingezet en die persoon DSR genoemd, tsja dat schiet niet echt op natuurlijk dan blijven ze ons lezers een beetje dom houden…

    Overigens houd ik de moed er in hoor, dus geef niet op DSR…!

    Voor de rest wens ik een ieder een genoeglijke zwoele avond…

    Geliked door 1 persoon

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.