Statistieken juli 2018

stats-jul2018Opvallend aan de juli-statistieken: het aantal unieke bezoekers is gestegen terwijl het totaal aan views in de maand juli juist teruggelopen is. De reden voor die terugloop is duidelijk, twee vaste bezoekers zijn afgehaakt. Indra:

Roos, mijn bijdrage wordt juist weer wat minder, aangezien ik toch ga proberen weer wat uren te draaien. Misschien ben ik eigenwijs, maar van thuis zitten word ik knettergek. We zien wel waar het schip strandt…

Vaste bezoeker nummer twee, DSR, hebben we ook al weken niet meer gezien. Wellicht staat die afwezigheid in verband met een aanvaring, een aanvaring die onderaan besproken zal worden. Eerst even de uitgelichte koppen van afgelopen maand.

Uitgelichte koppen

Faute couture – Parijs en/of Milaan wat doe je ons toch aan!
Daar zakt mijn pui vanaf!
Break me the bag not open
Ad hok + hannah

Hier en daar een buil vanwege een borg-cube in quantumflux
Ad Hok + DSR

Show me your shower (here and there) and I tell you who you are and show you the cute girl in the second picture, because, no matter what, the water is always coming down
Alle reageerders bij mekaar, with special thanks to Ad Hok

Hoe goed bewapend is de eenzame fietser die kromgebogen over zijn stuur tegen de wind zichzelf een weg baant
Schoenenfetisj
Luvienna

Zur Zeitdynamiek bewegte Körper
Letterzetter

En vanavond als toetje de kuit van de buurvrouw
hert

Voor de uitvinding van de badmuts
Bertje (Voor de zekerheid knijpt Bertje zich nog even in de arm om te zien of hij het inderdaad is. Dit naar aanleiding van een vraag van Luvienna )

Binnen de categorie “Uitgelichte koppen” nog een speciale categorie, DSR koppen:

Waar is DSR eigenlijk?
Ad Hok
Mam, dit wordt toch zeker niet weer een duokop met DSR of die mevrouw hieronder, he?
Ad Hok
Wij wachten op de DSR-biografie
Bertje

Dan nu verder met het psychologische portret dat alweer een half jaar geleden in een doldrieste bui door mij in het vooruitzicht is gesteld. Dat psychologische portret, lieve mensen, ik zeg het maar eerlijk, was pure bluf en, ook dat zeg ik maar eerlijk, dat had voor iedereen duidelijk moeten zijn. Kom op zeg, ik ben toch geen psycholoog? Laat je nakijken. Mijn constatering dat iemand kenmerken van een narcist vertoont is nog geen “uitgebreide psychologische analyse”. Daar komt veel meer bij kijken hoor.

De enige die dat blijkbaar niet begreep was DSR. Hij maakte luid misbaar, waar bleef dat portret nou, HR is laf, trekt zijn keutel in. Buitengewoon akelige woorden. Om er vanaf te zijn dreigde ik om eerst met een PP van DSR himself te komen… in de vaste veronderstelling dat DSR dan nog veel luider zou protesteren maar tot mijn verbazing moedigde hij me zelfs aan (“Ieder portret van DSR ook, in welk (gepoogd) genre dan ook, kan de lezers alleen maar tot lering strekken“). Mijn hemel, dat was niet de bedoeling! Begreep DSR wel dat bij zo’n PP persoonlijke gegevens openbaar gemaakt zouden worden? Tot vervelens toe wees ik hem op die consequentie maar hij negeerde mijn waarschuwingen halsstarrig, buitengewoon halsstarrig mag ik wel zeggen.

In opperste wanhoop uitte ik steeds dreigender taal en toen maakte ik een ernstige fout. Ik benoemde die persoonlijke gegevens in detail (de soort, de inhoud vanzelfsprekend niet) en dat nam DSR mij bijzonder kwalijk. Zo kwalijk dat hij afzag van de reünie (die heel toevallig vandaag gepland was). Ik bood DSR mijn oprechte excuses aan maar de toon van de interne mailwisseling bleef ondanks mijn excuses bijzonder akelig en toen brak er iets in mij, ik wilde niet meer reünieëren. Ik had er geen zin meer in. Tot groot verdriet overigens van arme Luvienna, die er alles aan heeft gedaan om de lieve vrede te bewaren, want vorig jaar was het toch wel erg gezellig in Utrecht.

Nou ja, misschien komt het er toch nog eens van, als er heel veel water door de Rijn is gestroomd. Wie weet, je weet het maar nooit.

129 Responses

 1. De Schrijvende Rechter

  DSR verwerpt bij deze HR’s lezing. Het toppunt is nog wel dat juist DSR nog verschillende pogingen heeft gedaan het tot een reunie te laten komen, maar dat een in zijn gekrenktheid volhardende HR er uiteindelijk vanaf heeft gezien.

  Like

 2. De Schrijvende Rechter

  Op zijn manier wel – maar zijn invalshoek en accenten bevallen me minder, maar dat krijg je bij meningsverschillen. Een toppunt is het linksom danwel rechtsom.

  Overigens was van ‘oprechte excuses’ geen sprake want 1) pas na zeer intensief aandringen verkregen , 2) HR heeft voortdurend blijk gegeven van volkomen onbegrip over de hele zaak.

  Enfin, het doet er verder ook niet toe. HR heeft voor ons allen besloten dat de reunie niet doorging en was daar kennelijk gelukkig mee. Het is hem van harte gegund.

  Like

 3. De Schrijvende Rechter

  DSR heeft destijds je povere excuses aanvaard, en komt daar ook niet op terug, ook al gaf je in je laatste mail eens te meer te kennen er geen bal van te snappen.

  De reunie was een bijeenkomst van ons drieeen. Die is door jouw beslissing niet doorgaan. Men kan in een andere samenstelling bijeenkomen, maar dan is het niet de reunie zoals we die voor ogen hadden. Dat je L. niets zou kwalijknemen, lijkt me me zoiets vanzelfsprekends dat het bijna potsierlijk is om het op te schrijven. Heer Rozenwater, beschermheer van het recht op vrije vergadering! proesticoontje.

  Enfin, alles wat er nu nog volgt, kan slechts herhaling c.q. gekibbel zijn. Ik stel voor de correspondentie via dit blog, net als de emails, te beeindigen, opdat we er een streep onder zetten en ieder onze weg in vrede vervolgen.

  Like

 4. De Schrijvende Rechter

  Natuurlijk mag je reageren; ik geef je alleen maar te kennen zelf geen behoefte te hebben aan verdere discussie. Het gedoe begon immers toen je vre-se-lijk kwaad werd omdat ik niet op je lompe vragen reageerde. Dan weet je nu alvast waar je aan toe bent.

  Zelf heb ik me op de vlakte gehouden. Dat jij ervoor kiest de boel weer op te rakelen, dwingt me om e.e.a. recht te zetten, maar aan een verdere discussie heb ik verder geen behoefte. Mag.

  Je welkom, dat zal wel. Je hebt me immers geschreven dat je torpedering van de reunie mede kwam door mijn reacties hier. Tot zover dus je waardering voor hard-tegen-harde cybertalk. Nee, je hebt me met allerlei gezochte argumenten aan de kant gezet voor de reunie. ‘k zou niet weten wat ik hier nog te zoeken heb.

  Like

  1. Rechterinnetje in den Belgenlande

   Lieve DSR,

   Svp dit margeblogje blijven sieren met uw bon mots. Ook de blogbaas is niets menselijks vreemd – svp waar nodig gepast reageren en de rest grootmoedig terzijde schuiven.

   Hartelijke groet,
   RidB

   Like

 5. De Schrijvende Rechter

  Je hebt juist wel over de cybertalk gerept:

  “Ook je consequent negatieve opmerkingen over mij op mijn eigen blog gaan me niet in de koude kleren zitten. Meestal kan ik me er wel overheen zetten maar nu dus even niet. ” – ma 16 juli 2018.

  Like

 6. De Schrijvende Rechter

  Maar het heeft gezien het ‘ook’ wel een rol gespeeld en het maakt je eerdere opmerkingen over cybertalk en reunietjes afzeggen er niet oprechter op.

  Like

 7. De Schrijvende Rechter

  De cybertalk stond een ontmoeting wel in de weg. Je schreef het zelf, zie citaat.

  En daar waar DSR nog de hand over het hart wilde strijken, ben jij altijd vastbesloten geweest de reünie af te blazen, zelfs toen DSR je tegoet probeerde te komen. De kanomoedigheid die DSR was niet wederzijds, integendeel.

  Je zou zelfs nog kunnen gaan denken dat je alle mogelijke voorwendselen hebt gebruikt om onder de reünie uit te komen.

  Like

   1. Rechterinnetje in den Belgenlande

    Geachte Heer Rozenwater,

    Maakt u zich svp er niet druk om of DSR wel of niet aardig doet jegens (pawi en) mij. Dat is weliswaar aardig van u, het is ook malapropos. Dank u.

    Hoogachtend,
    RidB

    Liked by 1 persoon

 8. De Schrijvende Rechter

  @HR
  Tsja, die mobiele telefoontjes toch. Lees ‘tegemoet’ en ‘lankmoedigheid’.

  Zoals L. al schrijft heeft DSR tot het laatste toe geprobeerd de reunie doorgang te laten vinden, door je excuses te aanvaarden en met een luisterend oor voor je klachten, waar hij best eens naar wilde kijken.

  DSR heeft ondanks veel dat er tegen pleitte toch je excuses aanvaard, om jou vervolgens de kont tegen de krbbe te zien gooien. Geen greintje beweging van jouw kant, in tegnstellin tot DSR.

  Jij sluit een ontmoeting niet uit? Hoezo? Ga je me stalken in Brussel ofzo?

  Like

 9. De Schrijvende Rechter

  Nou mensen, daar komt de aap uit de mouw. DSR heeft HR een “rare snijboon” genoemd! En dan wel zo, bij de aanvaarding van diens excuses

  “Nou, DSR gaat dan maar ervan uit dat je het op je eigen raresnijbonenmanier wel goed zult bedoelen.”

  Schande!

  Daarvoor had DSR als zijn mening te kennen gegeven, naar aanleiding van HR’s opmerkingen waar hij uiteindelijk excuses voor heeft aangeboden, dat HR een “botte knar” heeft, niet dat ie er een is.

  Tweewerf schande!

  En daarom heeft HR een reunie afgeblazen. Wat een aansteller, is ’t waar of niet?

  Like

 10. De Schrijvende Rechter

  Pardon? DSR citeert jou slechts. Jij begint toch over die vermeende beledigingen?

  Al die cybertalk, hard tegen hard, HR maalt er niet om – zegt ie.

  Qua hypocrisie kun je in een bedje met APD gaan liggen.

  Like

 11. De Schrijvende Rechter

  Het is alleen maar evident dat je een kleinhartig en kleinzerig type bent.

  Als je om wat voor reden dan ook geen zin meer had in de reunie, of niet kon, had je dat gewoon moeten zeggen in plaats van een inmiddels gepasseerd conflict alsnog op de spits te dreven. Ben ik me daar voor Jan met de korte achternaam oppas aan het regelen e.d. en jij blaast de boel op om een bagatel.

  Jij sluit verdere ontmoetingen niet uit, zeg je, maar DSR wel. Dit gebeurt me maar een keer.

  Like

 12. De Schrijvende Rechter

  Ik ben er altijd vanuitgegaan dathet wel in orde zou komen, dus voerde ik verkennende gesprekken voor verschillende data. Vooruitkijken is de boodschap.

  Enfin, richt je vooral op de details. Dat leidt weer af van de kern van de zaak, nl. de miezerige redenen die je aanvoerdt om je aan de reunie te ontwezelen.

  Like

 13. De Schrijvende Rechter

  De manipulatie en verdraaiing in de beste traditie van APD gaat voort, inclusief jij-bakken.

  Nu wordt DSR nog Trump geheten, maar voordat het avond is, zal HR ‘m wel via Pol Pot met Hitler vergelijken.

  Like

 14. De Schrijvende Rechter

  Mooi. En als nu voortaan de schimpscheuten in het maandelijkse ‘praatje’ (het lijkt wel de programmering van een bejaardenomroep) achterwege blijven, dan hoeft DSE er ook niet meer op terug te komen.

  En nu maar eens zien of HR zijn lezers nog de beloofde artikelen over APD aanbiedt. Deze reageerder heeft er een hard hoofd in.

  Like

 15. De Schrijvende Rechter

  Het was te verwachten.

  Dat het inmiddels ouwe meuk is, komt slechts door HR’s moedwillige vertraging. Hij zag de bui al hangen, wist dat eea z’n talenten teboven zou gaan.

  En als er een zich makkelijk door APD laat intimideren is het HR wel. De keerzijde van zijn slaafse bewondering van destijds.

  Like

 16. De Schrijvende Rechter

  ‘Bezindt eer ge begint’, dat heeft HR hopelijk geleerd uit deze hele episode, waarbij hij ervoor heeft gekozen de menselijke kosten op te laten lopen tot het niveau van Tim’s en RSB’s samengenomen drankrekeningen.

  Like

 17. De Schrijvende Rechter

  Ach, daarom heeft HR DAR dus herhaaldelijk gepeild, van moet je dit eens lezen, denk je ook niet dat, poepies laten ruiken etc.

  ‘Misschien’… een pover vijgeblad voor HR’s gebrek aan moed en doorzettingsvermogen. Maar tegenover DSR was ie zo hard als een spijker vanwege een term als ‘rare snijboon’.

  Wat een flinke vent uit een stuk is het toch….-zucht-

  Like

 18. De Schrijvende Rechter

  Als HR er niet voor had gekozen de discussie omnieuw aan te zwengelen in zijn introotje, dan was het laatste woord geruime tijd geleden gesproken geweest.

  Door goedkope stemmingmakerij als hierboven is DSR in ieder geval minder dan ooit geneigd om hier nog te reageren. Maar voel je vooral vrij je eigen raadgevingen toe te passen. Indachtig zijn eigen opmerkingen zal HR er vast voor kiezen om te discussie niet verder voort te zetten.

  Like

 19. De Schrijvende Rechter

  Ach, DSR heeft eerder de indruk dat de blogbaas hem de rug heeft toegekeerd…

  Moet je je niks van aantrekken, hoor je het volk dan wel eens zeggen, maar zo gemakkelijk gaat dat niet. DSR heeft al eens eerder doorgereageerd op een blog bij een blogbaas met wie hij in onmin leefde, maar dat wa uiteindelijk voor niemand leuk.

  DSR wijst er nog maar eens op dat HR de huidige discussie heeft aangezwengeld met zijn introotje, om vervolgens DSR de mond te willen snoeren door middel van emotionele chantage (die zielige L., die akelige APD….viooljengelicoontje) en een voor hem ongebruikelijke overgevoeligheid (rare snijboon, pover vijgeblad etc)

  DSR verwacht geen warm nest met centrale verwarming, maar een mens gaat toch ook niet voor de lol op de tocht zitten?

  De bal ligt bij HR om een positief-toenaderend signaal af te geven t.o.v. van de gehele discussie van de afgelopen tijd. De vele reageerders die DSR zowel hier als de mail dagelijks benaderen om toch te blijven ondanks de behandeling die DSR ten deel is gevallen, zouden kunnen overwegen om HR hierin te ondersteunen.

  Like

 20. Is dit nou echt of in elkaar gezet? De discussie tussen Apie en DRS was af en toe van een hoog gehalte en vermakelijk. Op het einde niet. Maar hier is het slap, flauw en Buddha nog aan toe, saai! Na drie bijdragen kun je doorscrolen, wat nog best lang duurt.
  Valt erg tegen.

  Like

   1. Ik begrijp je, maar het kan ook inelkaar geflanst zijn bij gebrek aan inspiratie? Driedubbele automatische piloot.
    En ik ben het niet met je eens. Ik ben zelf regelmatig aan de verkeerde kant van een boutade van APD beland maar en of, of in ieder geval, die naar DSR toe waren van een hoger niveau dan ik jou hier zie bereiken. DSR zijn gehalte hier is geen peentjes zweten maar ook meer geschoren oksel werk; ik lees het hier niet aandachtig en zeker niet regelmatig, misschien een of twee maal per half jaar. Hoe het eindigde tussen Bas van Vuren en DSR en met welk niveau:
    Als ik heel erg verveelde zocht ik nog wel eens jouw blog op, Bas liet ik bewust een jaar of zo buiten mijn bubble. Ik vertrok naar de Verenigde Staten en mailde met de mensen die mij hun mailadres toevertrouwde. En publicatie? Ik denk dat zowel zij als ik dit zouden toejuichen maar het geheel bleef vaak steken op een nieuwe koelkast. Maar wel een met WiFi.
    Ik heb nu alles met WiFi wat kan en ik wil. Maar…bedankt voor je antwoord trouwens. Meestal doe je of ik lucht ben voor je, en dat waardeer ik. Lucht is zo belangrijk.

    Ga binnenkort beginnen met heel korte reacties.

    Like

   2. O, dit is een omgekeerde PSS
    Mijn reactie is geen geweldige, slecht zinnen en soms eindig ik soms zo maar, alsof je een weiland inloopt om daar een mens voet van twee meter te ZIEN

    Regen, het regent hier al nu en dan, maak er filmpjes van? Waarom? Hoe weeks

    Like

 21. De Schrijvende Rechter

  Bijna was DSR er weer ingetrapt en had hij een uitgebreid overzicht ten beste gegeven in de trant van ‘Neehee, HR – DSR schrijft dit, bedoelt dan ook dat en hoe jij d’r dit weer in heb gelezen is hem een volstrekt raadsel, maar etc.’

  In plaats daarvan een alleszins leesbare overdenkingen van APD, op het buurblog, van gisteren:

  Nou moe, ik heb toch even bij de buren gekeken, Lummel maakte me toch nieuwsgierig. De hondjes lusten er geen brood van. Niet door te komen trouwens, die ellenlange herhalingen van zetten, vooral van Rozenwater. Maar DSR staat hier, vanaf een afstandje gezien en na een kwartiertje afwisselend lezen en dan snel scrollen, volgens mij in zijn gelijk.

  Kennelijk opnieuw een gevalletje van een afspraak maken om elkaar in levende lijve te ontmoeten (“reunie”) en opnieuw is het Rozenwater die kouwe voeten krijgt, zich bedenkt, het griezelig vindt, zich terugtrekt, maar dat zo omzichtig en omfloerst doet dat hij de schuld op een ander kan schuiven. Een heel bekend patroon. Heeft hij al een paar keer eerder gedaan. Ik ken hem niet anders in feite.

  Hij heeft ooit eens in een persoonlijke email aan mij bekend (ik parafraseer) dat hij zich erg ongemakkelijk voelt om mensen in levende lijve te ontmoeten. Weet niet hoe hij zich dan gedragen moet, hoe mensen op hem reageren, hij heeft weinig zelfvertrouwen, is niet zo vlot van de tongriem gesneden als veel anderen en is onzeker over zichzelf (zijn woorden, geparafraseerd).

  Ooit heeft hij zelfs op een afstandje staan kijken (een reunie in Amsterdam), was dus al op weg, maar is toen omgedraaid! Ons op dat mooie terras aan het water in verwondering achtergelaten. Het werd daarna trouwens nog heel gezellig, de brave beste HUM (Henk Uit Maleisie) was er ook bij, en ik meen Spuit11. Later kregen we van Rozenwater het verwachte smoesje van “verkouden, misselijk, ziek, zwak” …

  Ja, zwak ja. Da’s inderdaad nu ik erop terugkijk, met de kennis van nu, de meest treffende omschrijving van dit gedrag. Als je iets toch niet durft, geen zin hebt, je akelig voelt, zenuwachtig wordt, het zweet uit de oksels loopt, ga dan niet de schuld op een ander schuiven. Wees op zijn minst daar dan een vent in.

  Ook herkenbaar: geen rekening houden met de gevoelens van anderen, in dit geval een expat die vanuit het buitenland komt, oppas gaat regelen, en niet in de verste verte kan vermoeden dat de zaak vanwege een futiliteit afgeblazen gaat worden. Zogenaamd “beledigd”, woordenspelletjes … zogenaamd is een woordje verkeerd gevallen. Het is allemaal spel, mensen, maar een misselijk spel.

  Enfin, ik hoor het misschien wel van reageerders alhier als daar op dat blog de volgende fase is ingetreden, zelf houd ik het niet bij. De kolderieke gedachte alleen al dat andere mensen dat gehakketak interessant vinden. Man man.

  De huilbaby gaat vast in de komende weken de persoonlijke emails tussen DSR en hemzelve over dit akkefietje openbaar maken, want “iedereen moet het weten, hoe die DSR is, toen zei hij dit, en toen vond hij dat … daar heeft de samenleving recht op”. Terwijl die emails nu juist waren bedoeld, neem ik aan, anders waren ze wel op het blog verschenen, om even wat zaken vertrouwelijk op een rijtje te zetten, kijken of het gedoe op het blog deels een spel is, of pure ernst, zodat je weer door een (schrijve: 1) deur kunt, of inderdaad moet concluderen dat de liefde over is.

  DSR is en blijft overigens hier welkom om te reageren, dat moge bekend zijn. Die Rozenwater is en blijft, dat zal ook duidelijk zijn, nu zo mogelijk nog langer dan voor het leven geschorst.

  En gaat over tot de orde van de dag. Wie? Ik.

  “Hert”, ik weet niet of je oprecht denkt dat niemand weet wie je bent, maar je woordkeus en alles in je reacties is 1 op 1 die van een alhier zeer gewaardeerde reageerder (m/v/t). 🙂 😀 Love it!

  Like

 22. De Schrijvende Rechter

  Nou ziet DSR ook wel dat dit een doorzichtige poging is van APD om HR en DSR uit elkaar te spelen, en om bij laatstgenoemde in het gevlei te komen – en dat terwijl DSR helemaal niet meer op APD’s log kan reageren, tenzij hij niet van huis of werk reageert!

  Maar zijn beschrijving van de Rozenwater-experience is toch wel treffend, en wat DSR betreft herkenbaar. De gezochte redenen om de reunie niet door te laten gaan, het merkbare ongemak…eerder moest er altijd ene ‘Willem’ mee, maar die kon gelukkig nooit, wat had je d’r mee gemoeten?

  En waarom dan toch, vraag je je af. Bij eerdere ontmoetingen waren we toch altijd meteen wel op ons gemak met de vanzelfsprekendheid van goed volk onder elkaar, waarbij eventuele schapenwolkjes meteen in het niets oplosten. HR heeft het kennelijk niet aangedurfd.

  Zou dat nou echt waar zijn, dat bij een eerdere ontmoeting vanaf een afstandje toekeek en rechtsomkeert maakte? Hopelijk is het een lasterpraatje, maar dit schreeuwt toch om het perspectief van HR zelve.

  Like

 23. De Schrijvende Rechter

  Zoals daar zijn ‘rare snijboon’? Serieus?

  Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat je het conflict hebt aangegrepen om je eerdere voorstel tot reünie af te blazen. Klopt dat?

  Was je diep van binnen blij dat je niet meer hoefde?

  Like

 24. De Schrijvende Rechter

  Sorry hoor, dat ik geen gepensioneerde ouwe lul ben die op 1 januari z’n kalender kan invullen voor de rest van het jaar. Er zijn nu eenmaal praktische omstandigheden waardoor ik niet a la minute kan toezeggen.

  Als je werkelijk had gewild en er naar uit had gezien, dan had je wel enige flexibiliteit aan de dag gelegd om een en ander toch te laten plaatsvinden, net als DSR.

  Je hebt kortom afgeblazen en niet aangegeven hoe DSR je tegemoet had kunnen komen. Dit in tegenstelling tot toen.ikzelf een blokkade opwierp.

  Ik voel me in ieder geval grotelings belazerd en i afwachting van je voortschrijdend inzicht heb ik de eer voor nu te bedanken als reageerder.

  Je krijgt hernieuwde toestemming me te mailen mits dat bij deze een eind brengt aan de slepende discussie hier.

  Graag m’n abonnementsgeld pro rata terugstorten op het bekende rekeningnummer.

  Like

 25. De Schrijvende Rechter

  ….waarna ik de grootmoedigheid had om je flutexcuses toch te aanvaarden en te proberen je tegemoet te komen wat betreft mijn uitspraken waar je aanstoot aan nam. Maar dat wilde je niet.

  Je hele houding spreekt van miezigerheid.

  Like

 26. De Schrijvende Rechter

  Da’s achteraf oftewel een koe in z’n kont kijken.

  We weten nu war er werkelijk speelde.

  Die verlegenheid van je in vreemd ding. Met mensen recht in hun gezicht de wacht aanzeggen om flauwekulletjes heb je in ieder geval geen moeite.

  Voor behandeling zie de lemma’s – schoolziek en Kort Jakje.

  Like

 27. De Schrijvende Rechter

  Ik heb gezegd dat je het op je eigen raresnijbonenmanier wel zou bedoelen.

  Daar spreekt goedige welgezindheid uit
  Daar aanstoot aan nemen is spijkers op laag water zoeken en, gezien de consequenties die je eraan verbind, zelfs kwaadsappig. En dat levert nu eenmaal geen complimenten op.

  En dan bij deze ruim baan voor het laatste woord van HR. DSR heeft er, indien hij de leugenachtigheid niet escaleert, niks meer aan toe te voegen.

  Succes met het blog.

  Like

 28. De Schrijvende Rechter

  De botte knar was heet van de naald naar aanleiding van je flutexcuses. De raresnijboonmanieren was deel van mijn vervolgreactie toen ik, alles afwegende, besloten had om ze voor de lieve vrede en het doorgaan van de reunie te aanvaarden en een streep onder de hele zaak te zetten.

  En pas toen ging jij nog eens de beledigde partij uithangen, zonder enige reactie op DSR’s herhaalde pogingen om nader tot elkaar te komen.

  Gefeliciteerd, je had ’t niet beter kunnen verprutsen.

  Like

  1. Saskia

   HR, terug naar uw retorische vraag … wat heeft DSR nu voor verschrikkelijks op zijn geweten? Tipje aan beide heren: geen woorden meer hier aan wijden. Een paar dagen afkoelen. Iets met honden en karavaan …

   Like

  1. Saskia

   Een lezeres die geïnteresseerd is in jouw spitsvondigheden, maar geen prijs stelt op het dóóremmeren in dit conflict. Van beide kanten. En, DSR, probeer eens geen stomme vraag meer te stellen. Dit is een openbaar blog, het staat iedereen vrij om overal op te reageren. Zeker ook bij een onderwerp dat de algehele sfeer op dit blog negatief beïnvloedt. Zou je ook doen, hoop ik ten minste voor je.

   Like

De grote vissen eten de kleine

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.